Jump to content

Gliwicka Wiosna VIII

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

zafunduj mi stację benzynową to pogadamy :P 1300 km piechotą nie chodzi w jedną stronę :P

Kto Ci kazał tam jechać ? :wink:

Też się wybieram , aczkolwiek audio nie do końca ogarnięte , zabrakło tygodnia , lub chociaż wolnej soboty...  :mur1:

Też się wybieram , aczkolwiek audio nie do końca ogarnięte , zabrakło tygodnia , lub chociaż wolnej soboty... :mur1:

To sobie Tomek ogarniesz na zlocie, mądrych głów tam parę będzie, więc małe żuczki jak My, zawsze się czegoś nowego i mądrego dowiedzą, no i nie wirtualnie a z możliwością zastosowania na żywo. :wink:

Choćby Xantanę trochę możesz o poradę poprosić, bo mentor jako gospodarz to pewnie kurtuazyjnie po parę min każdemu poświęci.

Ja żebym już miał woofery u siebie, to i moim nieszczęściem bym się zjawił by posłuchać i pogrzebać wspólnie.

To nie zawody a zlot pasjonatów, tam nikt nie ocenia, więc Wiosna ma swój urok. :wink2:  :)

Tomek to mnie zmarwiles twoim podejściem :/

U mnie gra na zasadzie wydawania dźwięków a ty tu takie zmartwienia masz

To może od razu przyjade od teścia samochodem :)

Ja planuje wyjechać za 12 godzin, trochę tych kilometrów mam

Krakusy

jeszcze się nie ustawialiśmy na konkretną godzinę. Ja bym chciał być w miarę punktualnie, zobaczymy jak w praniu po negocjacjach wyjdzie.

Mogę zabrać ale możesz się trochę zapylić przy robocie :hyhy:

Spoko , stanę z wiatrem :cool:, a tak na poważnie to mam do ogarnięcia przykrywkę na wzmaka.

Właśnie skończyłem robote (poprawka po druciarzach  X5 4,4 valvetronic LPG) , a jeszcze posprzątać swojego furacza trzeba na wiosne  :mur1:

Właśnie skończyłem robote

Co się łamiesz ja dopiero do domu z roboty wróciłem, dymałem do 22 od rana. :wink:

a tak na poważnie to mam do ogarnięcia przykrywkę na wzmaka.

Bueheheheh... Życzę sobie etapu, pokrywy zabudowy. :szok:  :D Napisałeś tak wcześniej ,że myślałem o jakiś gorszych "problemach" u Ciebie. :)

za duzo przeżywasz , leć samolotem , lub dopłyń do szwineminde a ja Cie odbiorę , i tak robię w jeden dzień ponad 1200km żeby tylko tam być

w jeden dzień, nie w jedną stronę :D

P.s: ja już tam nie siedzę od prawie roku :)

ps. nie zachowuj się jak baba Hellsin , nie takiego Cie poznałem :P

czasem trzeba :D

Kto Ci kazał tam jechać ? :wink:

pinionce i brak roboty w PL :P 

Też się wybieram , aczkolwiek audio nie do końca ogarnięte , zabrakło tygodnia , lub chociaż wolnej soboty... :mur1:

to Ty albo Gustavo odbierzecie od Raflipa coś tam dla mnie :P