askalant4 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Witam!Mam problem, ponieważ podłączając do radia kabel mini jack - 2x czincz (pomijając fakt że nie ma takowego wyłączenia radia/CD) muzyka z podłączonego telefonu odtwarzana jest jedynie przez głośniki tylne. Przednie nadal grają muzykę z radia/płyty CD.Czy tak jest normalnie? Czego to może być wina? Próbowałem podłączyć "na chłopski rozum" łącząc kable tylnych i przednich głośników, ale w przednich słychać było "charczenie", a w tle muzyka z telefonu. Co mam zrobić, żeby móc normalnie słuchać muzyki na wszystkich głośnikach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Jutro zgłoś się z tym problemem. Dziś już skończyłem wróżenie. Wróż Maciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasica Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 No co Ty, Dan ?? Przecież wrózbita Maciej uaktywnia się po 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 To nie jest na żywo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now