dawid6693 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 witam. Posiadam w aucie:- Radio JVC KD-X30- Oryginalne tweetery- Woofery Dexon- z tyłu głośniki Peiying gra to całkiem całkiem, niestety zupełnie bez bassu, mam go na -2 ;/ jeżeli zrobię wyżej to jest tragedia. nie wiem czego to wina. No i wpadłem na pomysł że radio ma wyjście RCA na subwoofer. Mam w domu głośnik TONSIL 4ohm niskotonowy średnicy 40cm. I teraz pytanie czy mogę go podłączyć bezpośrednio pod radio bez wzmacniacza. Będzie to lepiej grało? Nie stanie się nic z radiem? Będę wdzięczny za odpowieź.Sorry jeśli to zły dział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrianGtx Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 I teraz pytanie czy mogę go podłączyć bezpośrednio pod radio bez wzmacniacza.Nie Będzie to lepiej grało?Nie Nie stanie się nic z radiem?Pójdzie z dymem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid6693 Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 ok czyli bez wzmacniacza sie nie obejdzie. a jak dam ten wzmacniacz t bedzie ok? drzwi nie sa wygłuszone... może to jest winą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrianGtx Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Było kolego takich tematów na forum kilka, poszukaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Nie zanizaj poziomu forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts