Lucky luke Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Wszystko jak zawsze perfekcyjnie wykonane ( żałuję strasznie , że nie udało mi się w wakacje dojechać do Ciebie żeby sobie na żywo oblukać ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 Ale macie problem Dla jasności sterować głośnością nie można w systemie. Znika pasek sterowania głośnością. W paru programach można to zrobić ale niestety ściszanie jest kosztem utraty jakości i rozdzielczośći Po analogu bym nie podłaczał bo potrzebuje fajnego żródla wszystkooddtwarzającego a nie bajeru do mp3 no i z porządnym wyświetlaczem a nie jak w stacjach alpine Jedynie teraz muszę założyć sterowanie głośnością pionka z kierownicy po CAN ----- może komuś zalega na półce (ktoś to robił z forumowiczów ale nie pamietam kto PW jak coś Wszystko jak zawsze perfekcyjnie wykonane ( żałuję strasznie , że nie udało mi się w wakacje dojechać do Ciebie żeby sobie na żywo oblukać )Szkoda ze nie dojechałeś Ale co się odwlecze to ........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanb Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Może łatwiej byłoby chwile poczytać i zobaczyć że Pioneer natywnie obsługuje urządzenia Apple i sygnał idzie w pełni cyfrowy, ja tak mam podłączonego ipoda do P99RS. Co do instalacji super zrobione, nie wiem czy trochę się nie będę na Tobie wzrował Przemcio, zobaczymy jak będzie działał nowy procek, ma nadzieje że nie będziesz się ubiegał o prawa autorskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek860824 Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Może łatwiej byłoby chwile poczytać i zobaczyć że Pioneer natywnie obsługuje urządzenia Apple i sygnał idzie w pełni cyfrowy, ja tak mam podłączonego ipoda do P99RS. Co do instalacji super zrobione, nie wiem czy trochę się nie będę na Tobie wzrował Przemcio, zobaczymy jak będzie działał nowy procek, ma nadzieje że nie będziesz się ubiegał o prawa autorskie Eeee tam prawa autorskie Musiałbyś niemal w 100% odwzorować wykonanie Przemka - a to przecież inne auto itp. Ale niech się właściciel/wykonawca wypowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Dzialaj Stefek Jak zrobisz to najwyzej tantiemy przepijemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufik Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 no tak usuwają. więc w temacie auta: Przemcio jak tam sprawa ipada mini oraz stacji pure?ps. usuń pare wiadomości, mam pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 Ipure teraz gra w domu z dużym iPadem. iPad mini w aucie po usb z Pionkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malcolm_x Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Moglbys pokazac jak dokladnie zrobiles polaczenie ipad -- USB ? Ciekaw jestem porownania z airportem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Moglbys pokazac jak dokladnie zrobiles polaczenie ipad -- USB ? Pokazał przecież dwie strony wcześniej ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 Dokładnie. Wtyczka po spasowaniu jest unieruchomiona termoglutem. Zrobił sie z tego normalny dock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malcolm_x Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 tak tak, pytalem jednak nie o strone wizualna, ale czysto techniczna. Mysle nad tym jak inaczej wypuscic optyka z iphone 6 niz po airporcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted October 31, 2015 Author Share Posted October 31, 2015 Dla wszystkich co byli zasmuceni wygaśnięciem fotek w temacie -----fotki wróciły na swoje miejsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
derek81 Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 a jakieś nowości? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted October 31, 2015 Author Share Posted October 31, 2015 Nowość jest taka ze na obecna chwile auto jest wyprute ze sprzetu. Zostały puki co wzmaki i woofery. Reszta jest juz u nowego właściciela łącznie ze wzmakami z poprzedniego Stage-u Takze troche zmian bedzie o tym wkrótce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicus Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Przemcio to kiedy się dowiemy jakie zmiany nastąpiły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemcio Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 Auto gra na ori tylnich drzwiach i co ciekawe na głośniku centralnym Zródło tymczasowo to Cda 7894rb ale chyba go zastąpię ori radiem ze zmieniarka bo drażnią mnie rażące w oczy podświetlanie przycisków Do RMF FM styka Tyle musi styknać puki co mam nadzieje ze wyczerpująco opisałem zmiany Cdn ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4diwr0c Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Rok mija z zapasem a w temacie nadal cisza ;-) Dziękuje za info, zrobiłeś tak jak ja myślałem że zrobiłeś ale sie zwyczajnie nie odważyłem żeby czegoś nie popsuć :-) Zdradzisz co tam w aucie gra obecnie? Jeszcze raz dzięki za pomocne info i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts