Jump to content

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ale macie problem :rotfl:

Dla jasności sterować głośnością nie można w systemie. Znika pasek sterowania głośnością. W paru programach można to zrobić ale niestety ściszanie jest kosztem utraty jakości i rozdzielczośći :( Po analogu bym nie podłaczał bo potrzebuje fajnego żródla wszystkooddtwarzającego :hyhy: a nie bajeru do mp3 :rotfl: no i z porządnym wyświetlaczem a nie jak w stacjach alpine :rotfl:

Jedynie teraz muszę założyć sterowanie głośnością pionka z kierownicy po CAN :) ----- może komuś zalega na półce :) (ktoś to robił z forumowiczów ale nie pamietam kto :( PW jak coś :wink:

Wszystko jak zawsze perfekcyjnie wykonane ( żałuję strasznie , że nie udało mi się w wakacje dojechać do Ciebie żeby sobie na żywo oblukać )

Szkoda ze nie dojechałeś

Ale co się odwlecze to ...........

:zdrowko:

• 2 weeks later...

Może łatwiej byłoby chwile poczytać i zobaczyć że Pioneer natywnie obsługuje urządzenia Apple i sygnał idzie w pełni cyfrowy, ja tak mam podłączonego ipoda do P99RS. Co do instalacji super zrobione, nie wiem czy trochę się nie będę na Tobie wzrował Przemcio, zobaczymy jak będzie działał nowy procek, ma nadzieje że nie będziesz się ubiegał o prawa autorskie :P 

Może łatwiej byłoby chwile poczytać i zobaczyć że Pioneer natywnie obsługuje urządzenia Apple i sygnał idzie w pełni cyfrowy, ja tak mam podłączonego ipoda do P99RS. Co do instalacji super zrobione, nie wiem czy trochę się nie będę na Tobie wzrował Przemcio, zobaczymy jak będzie działał nowy procek, ma nadzieje że nie będziesz się ubiegał o prawa autorskie :P

Eeee tam prawa autorskie  :rotfl: Musiałbyś niemal w 100% odwzorować wykonanie Przemka - a to przecież inne auto itp.  :wink: 

Ale niech się właściciel/wykonawca wypowie :hyhy:  :]  

• 6 months later...
  • 5 months later...

Nowość jest taka ze na obecna chwile auto jest wyprute ze sprzetu. Zostały puki co wzmaki i woofery. Reszta jest juz u nowego właściciela łącznie ze wzmakami z poprzedniego Stage-u :)

Takze troche zmian bedzie :hyhy:

o tym wkrótce :wink:

• 1 month later...

Auto gra na ori tylnich drzwiach i co ciekawe na głośniku centralnym :rotfl:

Zródło tymczasowo to Cda 7894rb ale chyba go zastąpię ori radiem ze zmieniarka bo drażnią mnie rażące w oczy podświetlanie przycisków :(

Do RMF FM styka :rotfl:

Tyle musi styknać puki co :) mam nadzieje ze wyczerpująco opisałem zmiany :rotfl:

Cdn ......

• 1 year later...

Rok mija z zapasem a w temacie nadal cisza ;-) Dziękuje za info, zrobiłeś tak jak ja myślałem że zrobiłeś ale sie zwyczajnie nie odważyłem żeby czegoś nie popsuć :-) Zdradzisz co tam w aucie gra obecnie? Jeszcze raz dzięki za pomocne info i pozdrawiam