Jump to content

Radio, pod które można podłączyć TABLET

Dzimi
 Share

Recommended Posts

Witam serdecznie, ostatnim czasem, trafił mi się tablet, tak nawet ostatnio pomyślałem, by zakupić sobie radio do auta po to by można było podłączyć ten tablet pod nie, chodzi dokładnie mi o sam dźwięk, który tablet by przekazywał do radia, a radio dalej już na głośniki i skrzynię oraz wzmacniacz, co radio musi posiadać by dźwięk idący z kabla od słuchawek szedł bezpośrednio na radio ?? i dalej to już wiadomo o co chodzi, jakie najlepiej radia pasują do takich tego typu zabaw, na co warto patrzeć co omijać szerokim łukiem ?

pionek p99rs ma wyjście na ipoda

Yyyy chyba jeszcze nie przetrzeźwiałeś :D

co radio musi posiadać by dźwięk idący z kabla od słuchawek szedł bezpośrednio na radio ??

Po prostu wejście AUX-in. Tyle

Yyyy chyba jeszcze nie przetrzeźwiałeś :D

Po prostu wejście AUX-in. Tyle

a z kąd wiesz że pije :D ?

Autor nic nie pisał o limicie cenowym i wymaganiach poza obsługą tabletów , a p99rs ma bardzo dobrą obsługę i usb w standardzie :)

ale to jest tablet Chiński :) więc sądzę, że tego tabletu to radio akurat nie obsłuży, bo to jest system android itp. czyli brać pod uwagę pionki ?? coś jeszcze ??

nie ma znaczenia czy jest chinski czy ukrainski , jesli komunikuje sie przez usb to pionek go obsluzy , w najgorszym przypadku wykryje go jako dysk zew.

Sprawdz sobie tylko cene tego pionka i napisz czy ci pasuje to znajdzie sie jescze kilka radyjek :)

Czy ten tablet ma BlueTooth i transmituje po nim dźwięk? Jeśli tak, to kupiłbym radio z odbiorem muzy po BT. Masz wtedy muzę bez podłączania, bez kabli i bez zniekształceń wproadzanych przez kiepskie wyjścia słuchawkowe tabletu.

niestety właśnie BT nie ma :/ i tu jest w tym ból, co do tego pionka, niestety nie mogę znaleźć go na allegro, albo nie wiem jak szukać, dla tego nie wiem w jakim przedziale cenowym się mieści

to powiedz mi na co patrzeć żeby to odtworzyło ?? co może być powodem że nie odtworzy ?? bo niby wyjście na słuchawki to wyjście a wejście aux to wejście, więc w czym problem ?

o matko :D dziękuję za tego Pionka ;p cena jest dla mnie na prawdę horendalnie wysoka :) ja planuję gdzieś za radio dać do max 700 zł, powtarzam MAX

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...