Jump to content

Kolejny do czarnej listy! (każde OT będzie "nagradzane"- Mastah22)

juby
 Share

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

dziś niespodziewanie zadzwonił do mnie owy Fanaudio~ i mówi mi, że przyszedł mu do domu kurier i zabrał mu paczkę którą ponoć wczoraj odebrał z poczty (nie dziwne) Tłumaczył, że ponoć paczkę cofnięto na żądanie nie jest to śmieszne?

paczkę cofnięto na żądanie

nie ma czegoś takiego , zwykła ściema !

przyszedł mu do domu kurier i zabrał mu paczkę

Kurw... no nie ma słów , przy okazji przeleciał go, bo to też mu zlecono , i sam podał mu wazelinę bo na liście przewozowym tak było... Masakra , nie baw się z nim i załatw sprawę twardo bo inaczej widzę się nie da.

dziś niespodziewanie zadzwonił do mnie owy Fanaudio~ i mówi mi, że przyszedł mu do domu kurier i zabrał mu paczkę którą ponoć wczoraj odebrał z poczty (nie dziwne) Tłumaczył, że ponoć paczkę cofnięto na żądanie nie jest to śmieszne?

a to dobre :lol::D :D :D

Przestałem już rozumieć sytuacje.

1) Ktoś zamawia towar za pobraniem (jeśli dobrze zrozumiałem),

2) Odbieraj ją płaci i rozpakowuje ;

3) Jest zadowolony z zakupu ;

4) Przyjmuje do domu następnego dnia jakiegoś kuriera;

5) Zapakowuje przedmiot i go oddaje kurierowi ale : ...

a) na jakiej podstawie ? , co z pieniędzmi ?

Przerasta to moją percepcję.

PS

Chciałem się jeszcze dopytać czy udało mo się zapakować dokładnie tak samo jak otrzymał towar ? :zawstydzony:

:zakrecony: :zakrecony:

nie wiem czy przypadkiem mkgustav juz o nich nie pisal ze je kupil i odeslał bo byly jak przejechane przez tramwaj..... ale moge sie mylic.

Brawa za pamięć.

Generalnie człowiek rozsądny, ale akurat tego głośnika nie polecam.

złodziej poczeka..., ciekawe jak przyjmują sprawy związane z zabójstwem i gwałtem. "Pani poczeka, może po długim weekendzie gwałciciel sam się zgłosi"

Radze czytać ze zrozumieniem. Chodzi o to, że ewentualny przelew, jeśli miałby dojść, doszedłby dopiero we wtorek z powodu święta. Ogarnąłeś?

Oj tam.. Oj tam... czepiasz sie Maciek :P

Swoja drogą, z panem fan audio22 mialem okazje handlować i nie mam mu nic do zarzucenia w tej kwestii.

Ale to nic nie znaczy...

ZALEWIX1 i Fan Audio22 To te same osoby.... Dzielić ze szwagrem można się nawet pokojem ale żeby telefonem? :)