Jump to content

Wyniki konkursu "najlepsza instalacja w klasie amator"

K@mil
 Share

Recommended Posts

K@mil ...co tam masz ciekawego za stówkę w sklepiku ? :super:

"A gdzie te instalacje będzie można posłuchać i osobiście pogratulować?

PS

Nie dotyczy instalacji Wasylwka, gdyż tą słyszałem.

"

Słyszałeś jak powstawała :cwaniak: tak w sumie to ona jeszcze cały czas...dojrzewa :rotfl: .

Na pikniku panowie chętnie udostępnię .

Gratuluję zwycięzcom :padam: i ...konkurentom :super: , za wyróżnienie (dostrzeżenie) mojego grajstwa bardzo dziękuję.

Edited by wasylwek

Sprzedaj wszystko co masz i pójdź za mną  :wink:

Jak Ci coś nie gra to ...kup droższe.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

K@mil ...co tam masz ciekawego za stówkę w sklepiku ? :super:

W sumie mam wszystko (nie tylko to co wystawione na aukcjach czy sklepie internetowym).

Co Cię interesuje?

Może być droższe niż 100 zł, w takim wypadku dopłacasz tylko różnicę :)

W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi...

OMG :) dzięki chłopaki.

nie wstawiałem swojej instalacji do działu na forum bo myślałem że nie jest wystarczająco dopracowana.

fakt faktem mam jeszcze przy niej dużo do zrobienia więc tym bardziej dziękuję za to wyróżnienie. :zdrowko:

La Grande

Clarion DXZ778

HERTZ MLK 165 + XETEC P2 EVO / 2xRE SE10D x DLS A6

Kiedy jest planowany następny konkurs :?::)

wyroznieni i zwyciezcy nie beda mogli drugi raz startowac :rotfl: :rotfl:

Edited by szerszen

Clarion DXZ958RMC |>|Seas Lotus Reference + ZAPCO Z100C2 |>| Audio System Helon 165 + Genesis DM 200 |>| 2 x Audio System HX 08 SQ + DLS A6
Kable 50mm2 + Hollywood Energetic SPV-20

Gratki Panowie :D Szkoda że nic nie dało sie wywalczyć ale po poziomie widze ze pewnie byłem gdzies na samym końcu :P troszkie szkod bo pare godzinek na tworzenie sie poświeciło no ale co zrobic :D Czekamy na otwarcie :chytry:

Team Barbus

AQ 15" + SQ 2,2kW in sedan :D @ 58Hz

Z innej beczki? Krzysztof Broś jaki ma nick jeśli można wiedzieć, może być info na PW.

Sprzedaj wszystko co masz i pójdź za mną  :wink:

Jak Ci coś nie gra to ...kup droższe.

Z innej beczki? Krzysztof Broś jaki ma nick jeśli można wiedzieć, może być info na PW.

Stawiam, że to On :zawstydzony:.

Nowy podpis :
Od ... ( ZMIENIONO, ZAKAZANO, WYKREŚLONO, OCENZUROWANO, ZASTĄPIONO, USUNIĘTO, ODRZUCONO , POMINIĘTO ) ... nucę cicho stereo i przytupuje.
POPRAWIONO i UZUPEŁNIONO : wdzięczny i szczęśliwy użytkownik forum

i co z otwarciem portalu?? Miał działać od dzisiaj...

Witaj,

Tak też się stanie, wystąpiły pewne komplikacje przy przenoszeniu treści strony. Obecnie pracuje nad tym sztab złożony z 7 osób, którzy starają sie rozwiązać ten problem jak najszybciej jest to możliwe.

Przepraszamy za opóźnienie, ale dokładamy wszelkich starań aby portal wystartował zgodnie z obietnicą 1 lutego.

Pozdrawiamy

Z tego co wiem to wieczorem ma ruszyć.

Witajcie !

Zapraszamy na stronę Portalu www.portalcaraudio.pl

Strona serwisu jest jeszcze w wersji beta, aktualizowana będzie na bieżąco. Odkrywać będziemy kolejno działy Video, Giełda i Promocje.

Mogą obecnie pojawiać się małe problemy, lecz staramy się usuwać je wszystkie na bieżąco. Zachęcamy do śledzenia prac na Facebooku :)

Czekamy na wasze opinie i wrażenia!

Pozdrawiamy

Portal Car Audio team

ja mam pytanie czy jest możliwość wymiany zdjęć w nadesłanej pracy? Bo te co są to jak patrzę to straszna tragedia :P

ogólnie pozytywnie. Tylko marka samochodu to Rover ;)

Edited by greg-si

bamc, jest to możliwe - kosmetyka, w tej materii ma delikatne niedociągnięcia. Dlatego jest to wersja Beta. Niestety z niektórymi rzeczami musimy pracować już na postawionej stronie, dlatego takie sytuacje mogą się zdarzać. Wszystkie uwagi proszę kierować do mnie na priv, jeśli wystąpi z czymś problem. Jak pojawi się K@mil utworzy dział, gdzie postaramy się rozwiązywać ów problemy :)

A jak ogólne wrażenie?

Pozdrawiamy

Redakcja Portalu Car Audio

Jakoś mi instalacja zwycięska też nie przypadła do gustu, tylko i wyłącznie dobra robota z tweeterami. Reszta taka sobie.

P.S. Oczywiście takie mam wrażenie po obejrzeniu zdjęć i przeczytaniu opisu, może gdybym zobaczył "na żywo" to moje zdanie byłoby inne.

Edited by ery

Slaba ta zwycieska instalka , kupione klocki i zamontowane zero duszy w odroznieniu od instalki wasylwka, nie mowie tu naewt o nakladzie pracy bo tyle co ta instalka byla robiona to wasylkwek pewnie przerabial zwrotki , opis jak i zdecia duzo ciekawszy u naszego forumowicza.... A jezeli wygral bo wybral takie rozwiazanie z tweeterami a nie bardziej w jego przypadku pracochlonne przerabianie slupkow to sory batory ale chyba nie tylko laski to ocenialy i wynik powinien byc inny ale coz .....

Rover tez profi duzo wiekszy wklad pracy i przemyslen w projekt , opis nie gorszy , dziwne to wszystko dla mnie kilka instalek prezentuje wyzszy poziom co widac na pierwszy rzut oka , wygrywajace auto to zestaw 2way na ori zwrotkach pedzony pasywnie ze wzmaka 2 kanalowego , a kilka instalek to 3way grajace w bi ampingu , ciete aktywnie pasywnie lub jedno i drugie , opisy lepsze lub nie gorsze i takie instalki przegrywaja ?

Nie chce zaczynac zadnej wojny ale nie rozumiem kryteri oceniania "najlepszj instalacji car audio" czy pod tym zdaniem kryje sie najladniejsze zamontowanie komponentow CA czy chodzi o to kogo instalacja jest bardziej profesjonalna , w ktora poszly wieksze naklady pracy ?