mayer Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Forum 5 rok, a niedługo ja na nim będę miał rok stażu. A przecie ledwie wczoraj się rejestrowałem. Czas leci nieubłaganie Prawdziwa kopalnia wiedzy. Z pokładami jeszcze nieodkrytymi, a czekającymi na odkrycie. Quote Wzorować, nie kopiować, kolorować na SWÓJ własny MAGICZNY sposób, NIE ustępować - WALCZYĆ <<JUVE>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukimiszczu26 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 100 Lat + vat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 No cóż masakra!5 lat - a zaczynaliśmy od zera...A tu proszę jak się rozkręciło Dziękuję Wam wszystkim, bo bez userów to nic by nie było... Również ekipie zarządzającej również podziękowania za dotychczasową pracę! Quote W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fosgate1988 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Jestem nowymi świeżym użytkownikiem Forum:) i mam nadzieję że dużo się od was nauczę koledzy pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kepke_23 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 forum rośnie w siłę i oby tak dalej szacun dla kolegi Kamila pozdro dla wszystkich "user-ów" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 SPROSTOWANIE!!! FORUM MA 6 LAT Ktoś źle obliczył:13 sty 2007 Quote W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekTDI Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Hie hie hie:) sto lat:) Quote Gra.... Canton...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayer Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Aż normalnie świeczkę odpalę do żubra No to nic tylko do 10lecia i dalej wytrwać. I powiększać "rodzinę" Tego sobie życzmy =) Quote Wzorować, nie kopiować, kolorować na SWÓJ własny MAGICZNY sposób, NIE ustępować - WALCZYĆ <<JUVE>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomer1980 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 4lata to ja na rencie siedze A byłem jeszcze wcześniej.. Mimo wszytsko, oby tak dalej!!! Quote siberianhusky24s.fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
robson990 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 No to pięknie 6 lat to już coś Powodzenia wszystkim forumowiczom !! Quote Alpine CDA-9855r == Sony XM10020== Infinity 6530cs, Kenwood KCA-823 = JL Audio 12w0v3 (closed) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladyslaw_w908 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Kamil dla Ciebie gratulacje, za pomysł i utrzymanie wszystkie na przyzwoitym poziomie. Dla moderatorów szacun za utrzymywanie porządku, chłopaki tak trzymać. No i oczywiście ogromny uścisk dla pozostałych forumowiczów, za zaangażowanie i czas poświęcony, na żmudne odpowiedzi i ukierunkowania młody maniaków car-audio.Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla każdego, bez was nie było by takiego efektu no i oczywiście sto lat. Quote ALPINE 9853 + CHA S604 aktywnie (front) [up] DLS T25 + Crunch CR50 [down] PB ES6Cv2 + Kenwood PS500 +(rear) Infinity Box Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukiasz Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Gratulację, zaglądam tu tylko czasem, ale jak już jestem to jest o czym poczytać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki.gsx Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 No to oby jak najlepiej nam wszystkim się wiodło. Quote Marzy mi się bezproblemowe życie. Butchers from Pomerania TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisikokole Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 tak trzymać bo dzieki Wam ucze się o dobrym audio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekTDI Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 A czemu nie ma juz reklam pod pierwszym postem kazdej strony? Wg mnie bylo to dobre, a z racji tego że to reklama wlasciciela forum to tym bardziej... Inni sie reklamuja z uslugami a wlascicel. Nie moze z towarem zwiazanym z forum tematycznym? Chyba ze to sprawialo problemy techniczne to ok, jest to wtedy zrozumiale... Yyyy chyba bez sensu napisalem, bo widze ze reklamy wrocily;) Quote Gra.... Canton...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted March 28, 2013 Author Share Posted March 28, 2013 Przecież są Quote W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts