Skocz do zawartości

Mazda 323

304 odpowiedzi w tym temacie

#301 truck

• Użytkownik
  • 315 postów

Napisano 03 maj 2012 - 14:38

Wyświetl postUżytkownik tbrek dnia 03 maj 2012 - 13:14 napisał

A na koniec... z tego co mi o uszy się obiło, to wybór suba padł gdzie indziej , miał być po prostu Lotus :) ale tu ciii

W sobotę pogadamy.. ;)

Wyświetl postUżytkownik disaster3 dnia 03 maj 2012 - 14:10 napisał

i dopisze od siebie ze te marne 150W od Lotus'a robi konkretną robotę (oczywiście w kwestii SQ) u mnie w sedanie grał kapitalnie a w kombi przypuszczam że może być jeszcze lepiej :wink:

Nie uważam, aby RMS była jakimkolwiek wyznacznikiem, dlatego wcale się tym nie sugerowałem i nie spinałem w tej kwestii :)
Najlepszy przykład, ze Twój Seas, trafił w dobre ręce;) Nie usłyszałem ani jednej negatywnej opinii, o tym głośniku,(poza może jedną czy dwoma uwagami odnośnie tego ,że 10.1 ma niższe zejście) a zanim dokonałem wyboru rozmawiałem o nim z kilkoma osobami, mój wybór co do niego wynika wyłącznie z chęci dobrania, godnego uzupełnienia dla 18tek, gdyż tutaj pokładam nadzieje, na dobre zamachanie nogawkami przy odpowiedniej aplikacji, zaś sub to tak jak napisałeś ma je uzupełnić w SQ a nie masażu pleców, skoro zaś u Ciebie, w sedanie się "przebił" to tym bardziej w kombi powinien zrobić "robotę". :)
Team Supremo
"KRÓL WZMACNIACZY! WEZYR DŹWIĘKU! PAPIEŻ BASU! KSIĄŻĘ RMSU! BÓSTWO MOCY! BRYLUJE NAD CHIŃSKIM SZAJSEM NICZYM POLSKA DZIEWCZYNA WŚRÓD NIEMEK! NIESTETY NIE WŁĄCZA SIĘ :/ " lol... :D

#302 sonicpl

• Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 03 maj 2012 - 14:46

no i ja chcialbym w sumie sie dowiedziec jak wypadnie Seas vs 10.1 :) bo oba mnie interesuja
a ja sie tam nie znam :) tylko tutaj sprzatam

#303 disaster3

• Użytkownik
  • 1964 postów

Napisano 03 maj 2012 - 16:30

ja to nawet nie wiedziałem ze on ma 150W rmsu - mówię z ręką na sercu. Jakoś nie zwracałem na to uwagi.... generalnie przyjechała jakaś 10"tka zrobiona konkretnie, spory magnes jak na taki głośniczek do SQ, no jest gitara. Zapiąłem DLS'a A6 lekko tylko gain'a dotknąłem i suba grał świetnie i luz. No ale później jak tak poza innymi parametrami zwróciłem uwagę na jego moc to zacząłem się naprawdę zastanawiać :szok:

Wyświetl postUżytkownik sonicpl dnia 03 maj 2012 - 14:46 napisał

no i ja chcialbym w sumie sie dowiedziec jak wypadnie Seas vs 10.1 :) bo oba mnie interesuja
2 rożne suby, Seas gra punktowo i szybko ale tez swoje robi a 10.1 bardziej zadymiarz ale z klasą no i co tu porównywać 10.1 jest 2x droższy (ze się tak wyrażę :wink: )
Dynamo Team :P

#304 truck

• Użytkownik
  • 315 postów

Napisano 03 maj 2012 - 16:57

Wyświetl postUżytkownik disaster3 dnia 03 maj 2012 - 16:30 napisał

10.1 jest 2x droższy (ze się tak wyrażę :wink: )

To także był jeden z aspektów jego wyboru, bo sakiewka nie jest bez dna i mój limit przewidziany na działania bojowe w Bmce, powoli niknie..;)
Więc skoro oba sa dobre, z małymi niunasami za i przeciw, to po co przepłacać? ;)
Ale i tak jestem ciekawy tego Braxika, zaczynają się pojawiać w używce... ;)
Team Supremo
"KRÓL WZMACNIACZY! WEZYR DŹWIĘKU! PAPIEŻ BASU! KSIĄŻĘ RMSU! BÓSTWO MOCY! BRYLUJE NAD CHIŃSKIM SZAJSEM NICZYM POLSKA DZIEWCZYNA WŚRÓD NIEMEK! NIESTETY NIE WŁĄCZA SIĘ :/ " lol... :D

#305 bury22

Fizol :)

• Użytkownik
  • 1718 postów

Napisano 04 maj 2012 - 23:09

Wyświetl postUżytkownik truck dnia 03 maj 2012 - 16:57 napisał

zaczynają się pojawiać w używce... ;)
poprosze namiar bo nie widziałem :)
Setup no.2 in progress ! Po MP ruszam do boju ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!