Użytkownik tbrek dnia 03 maj 2012 - 13:14 napisał
A na koniec... z tego co mi o uszy się obiło, to wybór suba padł gdzie indziej , miał być po prostu Lotus
ale tu ciii
W sobotę pogadamy.. ;)
Użytkownik disaster3 dnia 03 maj 2012 - 14:10 napisał
i dopisze od siebie ze te marne 150W od Lotus'a robi konkretną robotę (oczywiście w kwestii SQ) u mnie w sedanie grał kapitalnie a w kombi przypuszczam że może być jeszcze lepiej 
Nie uważam, aby RMS była jakimkolwiek wyznacznikiem, dlatego wcale się tym nie sugerowałem i nie spinałem w tej kwestii
Najlepszy przykład, ze Twój Seas, trafił w dobre ręce;) Nie usłyszałem ani jednej negatywnej opinii, o tym głośniku,(poza może jedną czy dwoma uwagami odnośnie tego ,że 10.1 ma niższe zejście) a zanim dokonałem wyboru rozmawiałem o nim z kilkoma osobami, mój wybór co do niego wynika wyłącznie z chęci dobrania, godnego uzupełnienia dla 18tek, gdyż tutaj pokładam nadzieje, na dobre zamachanie nogawkami przy odpowiedniej aplikacji, zaś sub to tak jak napisałeś ma je uzupełnić w SQ a nie masażu pleców, skoro zaś u Ciebie, w sedanie się "przebił" to tym bardziej w kombi powinien zrobić "robotę".