Dzięki Jedrula za zdjęcia. Decydując się montować głośniki do drzwi...
Podziękowania zbędne, dla mnie to przyjemność móc podzielić się swoimi doświadczeniami (choć są jeszcze baaardzo znikome) i podpatrywać twoją budowę CA tym bardziej że to takie samo auto.
Jeśli chciałeś mi coś zasugerować tymi matami bitum to dziękuję ale wygłuszenie drzwi już zaplanowane tylko trudniej na czas do zrealizowania. W środku najprawdopodobniej pójdzie alubutyl od "Emphasera"ESP-DM1 4,5mm albo gotowy kit od Gladena jeszcze nie zdecydowałem. A otwory techniczne na wewnętrznej zamknę blachą aluminiową (pracuję w serwisie powypadkowym grupy Vag -materiał z odzysku😉) dla większej sztywności i dopiero okleję alubutylem.
Moje L7 są chyba identyczne jak te z twojego zdjęcia tylko mają ciut inne numerki. Ja jestem z nich zadowolony i kompletnie nie odczuwam braku basu(często mam wrażenie że mnie on otula i jest Naprawdę nisko)ale wiadomo każdy oczekuje czegoś innego. I jeżeli dobrze rozumiem czego Ci tam brakuje to może rozwiązaniem było by wsadzenie pod fotel dobrej 16 🤔??? Tak jak to zrobił DLS z UPi6. Można by do montażu wykorzystać obudowy od stereo i wsadzić w nią coś swojego. Wydaje mi się że dobre 16cm z używki jest chyba stosunkowo łatwo trafić.
To moje suby L7. Ale one są 4R.
8R to Individual ale one trochę inaczej wyglądają.