![:]](http://www.strefacaraudio.pl/public/style_emoticons/default/naughty.gif)

:)
|
Napisano 10 wrzesień 2009 - 22:41
Napisano 11 wrzesień 2009 - 00:19
Mogę. Chodzi mi konkretnie o to, o co pytam, bo pewne rzeczy są dla mnie mniej lub bardziej zakręcone, lub czasem nawet nielogiczne, gdy się na to patrzy z zewnątrz, jak np. Mistrzostwa Polski w Hamburgu, jak ciągłe miksy z kategoriami, jak przenoszenie tych samych zawodników do różnych klas na różnych zawodach, pomimo, że sprzętowo nic się nie zmieniło, itp., itp. Osobiście mnie to wali, ale w tych dyscyplinach startują lub mają zamiar startować również "moi ludzie", klienci lub znajomi, którzy jakoś nie mogą w normalny sposób ogarnąć tego miszungu tylko po samym przeczytaniu regulaminu. Czy dla Ciebie to wszystko jest zarąbiście klarowne? Czy masz możliwość zapytania jakiegoś kumatego sędziego o jakieś trudniejsze regulaminowe myki? Czy w ogóle jest jakiś przeszkolony polski sędzia mający dB Drag w jednym palcu? Gdzie i kto go szkolił abym mu mógł zawierzyć przed wstawieniem auta klienta do jakiejś konkretnej kategorii, aby potem nie zmieniał jej co zawody? Dlatego pytam lub dyskutuję i tyle w tym wielkiej sensacji.jd, mam pytanie bo cos nie moge ciebie rozgrysc hmm nie wiem do czego tak ogolnie darzysz cos to komus przeszkadza masz jakis w tym cel ? konkurencja jakas ?? bo z takimi stwierdzeniami to tylko to mi podchodzi do glowy czytam twoje posty i widze jedną wielka zazdrosc tylko nie moge zrozumiec dlaczego ?
mozesz to bardziej wyjasnic ? o co Ci konkretnie chodzi ? co chcialbys uzyskac badz zyskac ??
Ideologicznie i duchowo nie widzę żadnych przeciwwskazań.gdy by chociż część zawodów obu organizacji było organizowanych razem
może te 2 dniowe
wszyscy zawodnicy by byli zachwyceni
Napisano 11 wrzesień 2009 - 04:55
Napisano 11 wrzesień 2009 - 07:28
Napisano 11 wrzesień 2009 - 07:37
jd i barbus dzięki waszej dociekliwości dB drag w Polsce ma szanse być na Świtowym poziomie
dawajcie dalej
tak samo bylo w zawodach SSS
Napisano 11 wrzesień 2009 - 07:44
zasady sa po toaby je przestrzegac bo ktos je w koncu wymylil jezeli ktos nie potrafi ich zrozumiec .. no coz zawsze sie moze zapytac sedziego w koncu ten regulamin dziala i jakos nie maja problemow z tym na litwie czy czechach
stowarzyszenie SS na drodze Barbus pospałes widzę...
![]()
![]()
Napisano 11 wrzesień 2009 - 08:14
polaczone klasy fakt nie jest to super ale jesli jest malo zawodnikow no coz to sa w koncu poczatkiW jakim celu skoro i tak klasy się połączy ? O Litwie i Czechach piszesz z własnego doswiadczenia rozumiem, czy tylko tak strzelasz?
Napisano 11 wrzesień 2009 - 08:33
Napisano 11 wrzesień 2009 - 09:07
Wiem ale nie powiem
Napisano 11 wrzesień 2009 - 09:15
Napisano 11 wrzesień 2009 - 18:45
hmmm tylko jak narazie ... w db-drag małe skromne dziewkowice team robią z wami co chcąnie ma jak narazie kozaka na WARSZAWIAKA W DBL..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CZARNY I BORDOWY ZBROJI SIĘ DALEJ .... EFEKT CZELADZ W TEN WEEK
Napisano 11 wrzesień 2009 - 20:59
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych