Skocz do zawartości

Kielecki spontan :)

185 odpowiedzi w tym temacie

#161 karolo986

Sir Lans a Lot

• Użytkownik
  • 873 postów

Napisano 30 styczeń 2011 - 18:44

I po spociku :) fajno bylo i wesolo :) No poza tym ze zostalem wybitnie oceniony wiekowo :( ale przeboleje to , zaraz otwieram uspokajacza i bedzie si :)
Oby wiecej takich spotkan !!!!!!
"Umrzeć to nie sztuka natomiast sztuką jest żyć. Prawdziwym arcydziełem - żyć i nie zejść na psy..."

Czarne , niskie i szerokie Probe 2,2 TURBO

Hardcore Forever
GSX-R 1100 Oil Cooled :]

Nie chodzę do kościoła , chodzę na siłownie :cool:

#162 Karol180

• Użytkownik
  • 135 postów

Napisano 30 styczeń 2011 - 22:16

karolo986 spokojna poczochrana. Dziewucha dowaliła :kijemgo: ale cóż zrobić. Przynajmniej polewkę możesz mieć :zdrowko: .
Jeśli chodzi o kolejnego spontana coś podziałamy w najbliższym czasie. Pozdro
"Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli — źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi to zasługa religii"

#163 mralz

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 30 styczeń 2011 - 23:34

Pojedli? popili? to wypierd***ć :) alarmy powłączali? :D Ja puki co czasu nie bede miał przez najbliższy miesiąc może dłużej... puźniej moge nie mieć dostępu do forum na jakis czas... w razie czego sms!

Krolo986 - Na najbliższym spocie jak bede wypożycze RF2215 na jakieś odsłuchy :)

Sebring - Pamietaj o czym gadaliśmy, jak bedziesz coś miał od brata daj znać na tel zadzwonie jak coś.

BM Sebringa miota... nie sądziłem że aż tak... byłem trosze negatywnie nastawiony do tej marki ale... :D
"To twoje granie to ryje Ci banie" :)

#164 Karol180

• Użytkownik
  • 135 postów

Napisano 31 styczeń 2011 - 08:04

mralz jak na BM to daje radę zwłaszcza w małym samochodziku :hyhy: Z tym alarmem to była przesada :cool: za czuły był lekko podkręciłeś i już menda wyła. Ja na następnego spota postaram się zrobić odpowiednią skrzynkę do BSW124-II i jak będzie możliwość mralz to podepnę go na chwile do Twojego grajka, chyba że będę mieć kase na lewo i kupie audisona VR209 :cwaniak: . Pozdro

Użytkownik Karol180 edytował ten post 31 styczeń 2011 - 08:04

"Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli — źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi to zasługa religii"

#165 mralz

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 31 styczeń 2011 - 12:19

Kompletuj klocki puźniej jakaś fura się znajdzie... widze chcesz iść grubo, odrazu audison :zakochany:

#166 lukasz2617

• Użytkownik
  • 202 postów

Napisano 09 marzec 2011 - 20:13

Witam
Widzę ż jest trochę osób z okolic Kielc. Kiedy robicie jakiegoś spota to może i ja bym dołączył o ile skompletuje wszystko :D

#167 karolo986

Sir Lans a Lot

• Użytkownik
  • 873 postów

Napisano 09 marzec 2011 - 20:17

narazie o spocie cisza ale trza zaczekac moze cos sie stworzy ;) jak naturalnie chetny ;)
"Umrzeć to nie sztuka natomiast sztuką jest żyć. Prawdziwym arcydziełem - żyć i nie zejść na psy..."

Czarne , niskie i szerokie Probe 2,2 TURBO

Hardcore Forever
GSX-R 1100 Oil Cooled :]

Nie chodzę do kościoła , chodzę na siłownie :cool:

#168 Karol180

• Użytkownik
  • 135 postów

Napisano 09 marzec 2011 - 20:24

ja tak samo chętny i bojowo nastawiony na spota :rotfl: aktualnie chyba nie będzie ale nigdy nic nie wiadomo :wink: ładować propozycje i pewnie coś się ustali. :piwo:

#169 mralz

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 20 marzec 2011 - 20:56

Ja niestety odpadam... przedwczoraj dopiero kupiłem auto, narazie pozamawiałem graty, a kiedy przyjdą? :kwasny: Od jutra juz coś będe dłubał, jak wsio bedzie ok to może na początku kwietnia bedzie gotowy :D :D

#170 mralz

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 28 sierpień 2011 - 14:01

Siema Ludzie! żyjecie coś? co taka cisza? :(

#171 Karol180

• Użytkownik
  • 135 postów

Napisano 09 wrzesień 2011 - 22:14

Hello,
nie miałem neta prawie przez 4 miechy bo mnie w kraju nie było,
dzisiaj przyjechałem na tydzień i znowu mnie nie będzie...

CA u mnie bez zmian...

Jak coś to pisać na gg

#172 Karol180

• Użytkownik
  • 135 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 18:19

Pany organizujemy jakieś spotkanie przed 24 grudnia? :zdrowko: Bo co jak co ale chyba my to sie spotykamy raz na ruską zimę :cenzura:

#173 damianko

• Użytkownik
  • 130 postów

Napisano 14 styczeń 2012 - 12:16

jakby gdyby coś to jestem otwarty na wszelkie propozycje mino zimy i tego że właśnie zbieram sprzęt do nowego autka.

Pozdrawiam
Damian
Arc Audio 2075, Helix A4, Steg K2.02, MB Quart QSF216, Dynaudio MD142Lotus SW300, Naka CD500... Coming soon!!!

#174 Karol180

• Użytkownik
  • 135 postów

Napisano 14 styczeń 2012 - 14:38

Hej.
Ja przyjeżdżam pod koniec marca i będę na szybkości montował u siebie CA bo już wszystko zostało skompletowane.. tylko zamontować... Także chłopaki odzywać się umówimy się jakoś. Termin w który będzie mi pasować na spontana to od 30 marca do 8 kwietnia. Pozdro

#175 damianko

• Użytkownik
  • 130 postów

Napisano 14 styczeń 2012 - 14:43

No to jesteśmy w kontakcie. Ja też praktycznie mam wszystko i czekam tylko na 3 czy 4 przesyłki i zaczynam powoli działać u siebie a zapowiada się gruuuubo :)
Arc Audio 2075, Helix A4, Steg K2.02, MB Quart QSF216, Dynaudio MD142Lotus SW300, Naka CD500... Coming soon!!!

#176 mralz

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 31 styczeń 2012 - 19:01

Karolo986 żyjesz coś chłopie? masz jeszcze Rf-a? tą 2215? bo chodzi mi po glowie tottoo :D

#177 Karol180

• Użytkownik
  • 135 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 00:42

Pany ze Świętokrzyskiego :cisza:
Pisać jak z naszym spontanem pod koniec miesiąca ewentualnie na początku kwietnia?
Propozycje terminu mile widziane :hyhy:
Kto ma czas?
Godzina spotkania?

Moja propozycja:
Termin:
Sobota 31 Marzec lub 1 Kwiecień
Godzina:
16:00
Miejscówka:
Tam gdzie ostatnio?

#178 damianko

• Użytkownik
  • 130 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 21:17

ja jestem za 1 czyli niedzielą :)

#179 mralz

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 22 marzec 2012 - 22:30

Prima a prilis? :D dobre dobre.. okaze sie ze nikt nie przyjedzie

#180 Karol180

• Użytkownik
  • 135 postów

Napisano 23 marzec 2012 - 14:24

hmm... ja będę miał czas na 100% także nawiedzę i poczekam na forumowiczów a co :rotfl:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!