REKLAMA
:)
|

dB Drag Reacing i Bass Race Regulaminy!!!!!!!
Napisano 03 kwiecień 2009 - 23:50
[ Dodano: 2009-04-05, 13:10 ]
panowie a tak na marginesie to ta pierwsz impreza w Warszawie bedzie bardzo duza tam bedzie mozna zglosic swoje uczestnictwo tylko przez internet . jest ograniczona ilosc miejsc i samochody które przyjada w dzien zawodów nie beda mogły wystartowac. Przewidywana ilosc zwiedzajacych to 100000 tysiecy .
Napisano 19 czerwiec 2009 - 17:27
- tylko w samochodach typu sedan gdzie bagażnik oddzielony jest fabrycznie przegrodą od reszty auta część bagażowa nie jest traktowana jako przedział pasażerski (liftback, hatchback, van itp. - tu cały bagażnik to część pasażerska - ważne do klas STREET)
- w Bass Race na zegarze w trakcie pomiaru pojawia się cały czas wynik uśredniony (który w rundzie eliminacyjnej nie może przekraczać granicy danej klasy), odczyt chwilowy może być większy lecz pomiaru chwilowego nie widać w trakcie pomiaru bo cały czas widzimy średnią z sekund jakie już upłyneły
- w kategorii STREET C dopuszczalne są dwa akumulatory z których żaden nie może przekroczyć objętości 13,11l (w sumie mogą mieć 26 z groszami ale nie może być jedej 20l a drugi 6l)
W razie jeszcze jakichś pytań proszę pisać na maila info@dbdrag.pl
Napisano 03 czerwiec 2010 - 09:25
Napisano 14 czerwiec 2010 - 22:16
http://www.dbdrag.pl/index.php?option=com_docman&Itemid=108widziałem że zmieniła się strona http://www.dbdrag.pl/ i nie mogę znaleźć regulaminów może ktoś mi poda linka gdzie mogę to znaleźć
Napisano 14 maj 2011 - 02:44
Najwięcej nowości w turnieju dBTC.
Turniej dBDR pozostaje w większości w niezmienionej formie. Dochodzą nowe klasy Street Stock, brak ograniczeń wytłumienia w klasach Super Street i kilka poprawek drobniejszych. Warto przewertować instrukcję, tak dla przypomnienia całości. Dla tych co nie lubią długiej lektury, jest skrót tabelaryczny z najważniejszymi ograniczeniami w poszczególnych klasach.
Napisano 17 grudzień 2011 - 13:33
w przyszłym sezonie będą spore zmiany w dBTCPoprawki regulaminów na sezon 2011 są już zawieszone na stronce www.dbdrag.pl
Najwięcej nowości w turnieju dBTC.
Turniej dBDR pozostaje w większości w niezmienionej formie. Dochodzą nowe klasy Street Stock, brak ograniczeń wytłumienia w klasach Super Street i kilka poprawek drobniejszych. Warto przewertować instrukcję, tak dla przypomnienia całości. Dla tych co nie lubią długiej lektury, jest skrót tabelaryczny z najważniejszymi ograniczeniami w poszczególnych klasach.
Napisano 10 styczeń 2012 - 17:58
Klasy 2012
Stock
Stock Trunk
Street A (Stare klasy Street A&B połączone)
Street B (Stara klasa Street C)
Street Max
Super Street NW
Super Street 1-2
Super Street 3-4
Extreme OS (Połączone stare klasy OS 1-2, OS 3+, SS 5+)
Extreme (Połączone stare klasy Extreme 1-2, Extreme 3+)
Napisano 19 styczeń 2012 - 15:27
Napisano 10 kwiecień 2012 - 23:50
mamy wydzielony temat na tym forum by dyskutować o zmianach w regulaminie na 2012, więc żeby nie śmiecić to już tam przniesiemy dyskusje na ten temat.oco w tym kaman?
Tu chciał bym tylko poinformować, że nowe regulaminy są dostępne na naszej stronie www.dbdrag.pl w dziale REGULAMINY. Miłego czytania.
Napisano 01 sierpień 2013 - 18:41
Aktualnie organizatorem imprez dB Drag Racing w Polsce jest GND Car Audio - tel do Radka 601-555-495.
Wszelkie informacje odnośnie imprez i regulaminów są na stronie www.dbdrag.pl - regulaminy http://www.dbdrag.pl...d=53&Itemid=108
Mogą być czasowe problemy ze stroną, ale z tego co wiem niedługo ma być przeniesiona na nowy serwer.
Z tego co pamiętam była tez strona na Facebooku, ale coś nie mogę znaleźć.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych