Skocz do zawartości

Śląśk i Opolskie - może jakiś spocik

2242 odpowiedzi w tym temacie

#21 granol

• Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 13 kwiecień 2009 - 21:23

jesli nie bede mial meczu to bede :)

#22 suerte

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 13 kwiecień 2009 - 21:31

no i jak widać robi się dość spora grupka :) oby tak dalej :hyhy:) i żeby nam pogoda dopisała ;D
Jednostka: Pioneer DEH-30MP ( póki co... )
Przód: Helix Dark Blue 62.1
Wzmak: w planach...
Sub: w planach...

zbieram fundusze na rozbudowę :D nie od razu Kraków zbudowano ;)

#23 ruby1986

Sound Quality

• Użytkownik
  • 1494 postów

Napisano 14 kwiecień 2009 - 11:40

Propozycja bardzo konkret :D ja chętnie bym się pisał w tą niedziele z tym, że godzina troszku nie bardzo :) jakby szło później się spiknąć ??, np. koło 18 :P bo zanim ja z roboty zajade na to M1 to bedzie akurat ta pora :)
p.s. fakt, faktem jeszcze sporo musze w furze zmontować CA :D ale ile jest to na razie wystarczy do jakiegoś tam odsłuchu :hyhy:
Pzdr !!

#24 Ache

Sex Smoke and Alcohol Rulezzz :D

• Użytkownik
  • 2119 postów

Napisano 14 kwiecień 2009 - 12:53

Ja mysle, ze spokojnie tam do tej 18 bedziemy.. :) Ja mam duzo do przepinania (przynajmniej 2 radia i chyba 2 wzmaki), wiec troche zejdzie :hyhy:
Nie jestem ignorantem.. Jestem przeciw głupocie i stereotypom :)

#25 ruby1986

Sound Quality

• Użytkownik
  • 1494 postów

Napisano 14 kwiecień 2009 - 16:07

To bardzo mnie to cieszy :D na A4 sie troche podgoni :D i akurat na 18 powinienem sie pojawic "Srebną Strzałą" :P
p.s. tylko zrobcie dużo łomotu zebym wiedzial gdzie ekipa stoi :D
pzdr :)

Załączone pliki

#26 finchers

• Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 15 kwiecień 2009 - 11:57

tez z chęcia bym zajrzał...ale o 16 moze byc dla mnie za wczesnie bo mam kawałek:(
ale chetnie bym posluchal waszych klockow...bo ciagle mi nie pasuje jak moje graja,,,i czeka chyba wymiana ich jakas :)
troche daleko jak dla mnie, tamte strony slabo znam, szkoda ze nie gdzieś bardziej koło dąbrowy górniczej;/
radio: clarion dxz948
wzmak: philips dap 6040
przodek: Rainbow SAX bagażnik: mds 08

#27 ruby1986

Sound Quality

• Użytkownik
  • 1494 postów

Napisano 15 kwiecień 2009 - 21:44

finchers, droga prosta jak budowa cepa :P wyskakujesz na trase na DG i cisniesz "1" az do samych Kato :) do ronda potem tez caly czas prosto na chorzow, bytom, potem juz zabrze jedziesz trasa E40 dokladnie, a M1 znajduje sie zaraz przy samej trasie :] wiec nie wiem w czym problem :] a chlopaki beda na parkingu do pozna bo ja sam kolo 18 dopiero tam bede :D
pzdr !!

#28 Ache

• Użytkownik
  • 2119 postów

Napisano 16 kwiecień 2009 - 10:22

A jak wypale :D Co Wy na to, zeby zrobic tego spota w sobote/niedziele (18/19). Moze wiecej osob bezdie mialo czas w weekend?? :D Piszcie co o tym sadzicie :rotfl:

[ Dodano: 2009-04-16, 12:30 ]
A ja bym jeszcze prosil jak najwieksza liczbe osob o zabranie ze soba roznych sygnalowek luzem :D Ja mam bardzo latwo wyciagalne i odpinalne radio (30 sec), wiec sie poswiece i mozemy poprzepinac kable i wyjasnimy raz na zawsze kwestie kabli :) Puscimy kazdy kabel poza kabina, zeby wyeliminowac zaklocenia i wtedy bedzie mozna ocenic roznice w kablach za 15 pln (ja przywioze + moje Stingery juz w aucie) i tych, ktore Wy przywieziecie :P Prosilbym o jakies kable samorobki i jakies super wysokie modele za 1000 pln w miare mozliwosci :zdziwko:

#29 finchers

• Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 16 kwiecień 2009 - 11:41

dobre pomysly Panowie macie:)zobaczymy jak z czasem bedzie ...i z dotarciem najwyzej pozycze jakas nawigacje:P
wy tam to blisko macie to wam roznicy nie robi...ja po sląsku jezdzę jak po labiryncie:P
a z Olkusza będę gnał...

#30 finchers

• Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 16 kwiecień 2009 - 15:14

napisalem juz pw do Ache ale walne i tu...ze jakby ktos byl z rejonów sosnowca jechał...to bym sie zabrał:zdziwko:....bo sam to mogę nie trafić...bądź trafię ale w czasie jak juz w zabrzu nikogo nie bedzie:P
...tak myslalem ze jakby ktos byl z rejonow sosnowca...mozna by sie ustawic kolo decathlona(kolo tego sklepu sportowego maly zawsze wolny parking---kolo auchan)

#31 ruby1986

Sound Quality

• Użytkownik
  • 1494 postów

Napisano 16 kwiecień 2009 - 17:45

kombinujecie jak kon pod gore :D ja moge sie z kims spiknac pod Silesia City Center :P chyba kazdy wie gdzie ten piekny obiekt sie znajduje :zdziwko: i stamtad prosto na M1 jechac, wiec jak ktos chce kein problem :) a tak a propos to zostawcie ta niedziele !! dobry termin :D w sobote za cholere mi nie pasi bo siedze do pozna w robocie :D
p.s. jak cos to ja wezme swoje sygnalowki moze nie z az tak wysokiej polki - bo to tylko JL Audio :D ale na inne nie bylo mnie stac :rotfl: pzdr

#32 zola

• Użytkownik
  • 741 postów

Napisano 16 kwiecień 2009 - 18:43

No ja na 50% też bym zawitał,tylko kurde mam prawie 150km i znając życie więcej spędzę w aucie niż na spocie no ale...A tak ogólnie to będzie ktoś tam miał wzmaka tak ok 800rms w 2 ohm na przeszczep??Bo zobaczył bym jak pod innymi te moje RE się zachowują.Pod mono precision power pc1400 800rms przy 2 było "dobrze" dopóki się nie sfajczył :zdziwko:
Pioneer P99R => Morel Supremo Piccolo + Genesis SA50 => Focal 6KRX2 + GENESIS DA110 => PPI PC 1400 + SUNDOWN AUDIO SA 08

#33 Ache

• Użytkownik
  • 2119 postów

Napisano 16 kwiecień 2009 - 19:28

Panowie !! Wiecej aut, to wiecej sprzetu do odsluchu :) :zalamany: Wiem, wiem.. :wstyd:

#34 suerte

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 17 kwiecień 2009 - 17:45

ruby1986 nie przejmuj się, ja dopiero zrobiłem dystanse i kupiłem zestawik, nie dam rady nawet go na niedzielę podłączyć, ale i tak z chęcią jadę narobić sobie smaka :) sluchając sprzętu u innych :P
Jednostka: Pioneer DEH-30MP ( póki co... )
Przód: Helix Dark Blue 62.1
Wzmak: w planach...
Sub: w planach...

zbieram fundusze na rozbudowę :D nie od razu Kraków zbudowano ;)

#35 ruby1986

Sound Quality

• Użytkownik
  • 1494 postów

Napisano 17 kwiecień 2009 - 21:45

spoko, spoko :] jakbym miale wiecej czasu to bym mial wszystko pomonotowane w furze :) wtedy moznaby na 100% sie wszystkim pochwalic :D a tak poki co jest pomontowane to 2 midbasy grajace na radiu bez gwizdkow :D plus dzialajacy sub :P p.s. drzwi wytlumione :] wiec kolejna rzecz do przodu :P narobie tym swoim sprzetem tylko tyle niepotrzebne halasu :D ale co tam, olac to :P pzdr

[ Dodano: 2009-04-18, 14:38 ]
aha panowie wypadaloby jakas liste zrobic :?: kto bedzie na 100% :?: zeby jakos sensownie sie na tym parkingu ustawic :] bo w koncu to jest parking dla klientow centrum :P chodzi mi o to zeby jak kazdy o roznych porach dojedzie to zeby mial miejsce stanac "obok siebie" :hyhy: a nie jeden na jednym koncu parkingu a cala reszta na drugim koncu :) bo inaczej to bedzie lipa a nie spotkanie :P no chyba ze kazdy bedzie miec megafon i bedziemy sie do siebie przez nie drzec gdzie kto jest :P pzdr !!
p.s. ja bede na 100%, 19.04.09 ok godziny 17.30 niedziela na M1 - jeden samochod :P cala reszta niech sie wpisuje i kto tam bedzie pierwszy niech "rezerwuje" :] tyle miejsc parkingowych ile bedzie trzeba :hyhy:

#36 Ache

• Użytkownik
  • 2119 postów

Napisano 18 kwiecień 2009 - 17:17

Mam nadzieje, ze wszyscy, ktorzy sie zapowiadali jutro beda?? :) :) Czyli Zabrze M1 godzina 16?? Ja bede czarno-biala Mazda :] Czym przyjedziecie i gdzie sie ustawiamy konkretnie, coby sie nie szukac :P

#37 ruby1986

Sound Quality

• Użytkownik
  • 1494 postów

Napisano 18 kwiecień 2009 - 18:17

tak jak juz wczesniej pisalem ja bede na 100% gdzies kolo 17.30 bo prosto z roboty bede pruc :) przyjade srebnym fordem mondeo kombi MKII oczywiscie na katowickich blachach :] zrobcie duzo lomotu to bede wiedziec gdzie podjezdzac :) pzdr

#38 wegrzol22

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 19 kwiecień 2009 - 10:16

a moze jeszcze tam grila zrobimy bo nim wszyscy sie zjedziemy to akorat beda gotowe wuszty:) hehehehehehe
VICE MISTRZ POLSKI dBL-MAXI 2010

in progresss (reaktywacja)......

#39 zola

• Użytkownik
  • 741 postów

Napisano 19 kwiecień 2009 - 10:19

To ja z kuuudłatym też zawitamy moją temperówką :) Jak dobrze pójdzie to będziemy gdzieś tak 16.30.Pozdro i do zobaczenia.
Pioneer P99R => Morel Supremo Piccolo + Genesis SA50 => Focal 6KRX2 + GENESIS DA110 => PPI PC 1400 + SUNDOWN AUDIO SA 08

#40 ruby1986

Sound Quality

• Użytkownik
  • 1494 postów

Napisano 19 kwiecień 2009 - 12:15

widze ze sporo autek sie pojawi :P a i mam nadzieje ze poczekacie na mnie :] postaram sie byc jak najszybciej sie da - prosto z roboty cisne :) jak kumpel da ciala to bede przed 17 :P jakby sie jednak nie wysypal :D to bede po 17.30 :D wiec czekajcie chlopcy ... :)
p.s. z tym grillem nawet dobry pomysl :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!