facebook

Skocz do zawartości


Zdjęcie

Po aktualizacji :)


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
193 odpowiedzi w tym temacie

#21 Jakub

Jakub

    Miłościwie administrujący

  • Administrator
  • 281 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Trzebinia

Napisano 16 styczeń 2013 - 13:27

czy mi sie wydaje czy jest powiadomienie dzwiekiem o PW?

Jest na pewno z shoutboxa i czatu. PW nie.

 

formatowanie wiadomosci nawala :/
co innego jest w oknie a co innego po wyslaniu

Zgadza się, są pewne problemy z edytorem. Deweloperzy pracują nad poprawkami.



#0 Reklama

  • 1234 postów
    Lokalizacja: SCA

Napisano przed chwilą



#22 michal_gol

michal_gol
  • Użytkownik
  • 116 postów

Napisano 16 styczeń 2013 - 23:05

Opcja "Wyświetl więcej wątków" w każdym dziale działa źle. Ładuje (dubluje) tę samą stronę zamiast następnej. Oraz nie działa przycisk "napisz" w szybkiej odpowiedzi...

#23 K@mil

K@mil
  • Administrator
  • 4659 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Wrocław

Napisano 16 styczeń 2013 - 23:42

Czyściłeś ciasteczka??


W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi...

#24 Pawel S.

Pawel S.
  • Użytkownik
  • 2725 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Koszalin / warszawa

Napisano 16 styczeń 2013 - 23:44

Jest na pewno z shoutboxa i czatu. PW nie.

dziwne, w takim razie skad byl ten dziwny dzwiek? :/



#25 K@mil

K@mil
  • Administrator
  • 4659 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Wrocław

Napisano 16 styczeń 2013 - 23:46

Jak ktoś napisze posta na SB i masz otwartą stronę głowną to jest dźwięk :P


W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi...

#26 Pawel S.

Pawel S.
  • Użytkownik
  • 2725 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Koszalin / warszawa

Napisano 16 styczeń 2013 - 23:49

bo juz zaczynalem sie martwic jakimis spywerami :/

nie lubie zbednych dzwiekow :/



#27 Dareek

Dareek
  • Użytkownik
  • 1375 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Podkarpacie

Napisano 17 styczeń 2013 - 11:19

Jak ktoś napisze posta na SB i masz otwartą stronę głowną to jest dźwięk

Przez to nie wiedziałem wczoraj co się dzieje :D 

Da się to jakoś wyłączyć? :P


Powoli wracam do tematu  :D


#28 Jakub

Jakub

    Miłościwie administrujący

  • Administrator
  • 281 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Trzebinia

Napisano 17 styczeń 2013 - 12:39

W ustawieniach shoutboxa możesz to wyłączyć.



#29 Dareek

Dareek
  • Użytkownik
  • 1375 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Podkarpacie

Napisano 17 styczeń 2013 - 12:52

Podziękował :)


Powoli wracam do tematu  :D


#30 rutkam

rutkam
  • Użytkownik
  • 409 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łomża, Rovato (IT)

Napisano 17 styczeń 2013 - 14:32

Czy teraz raklamy będą się zawsze wyświetlać?


JVC KD-SH1000 -> Prolink Exclusive -> Audio Art 200.2 + Sony XM6020 -> Phase Evolution CFS 165.25 + tw Mission


#31 dan124

dan124

    Szyderca

  • SCA Team
  • 12291 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:wawa

Napisano 17 styczeń 2013 - 14:43

Czemu Cie to dziwi?


Chętnie posłucham systemu lepszego niż AMA do 350 złotych na nowych głośnikach z możliwością odkupienia

UWAGA !! Zły moderator!! Odezwij się do dobrego  :rotfl:

 


#32 Jakub

Jakub

    Miłościwie administrujący

  • Administrator
  • 281 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Trzebinia

Napisano 17 styczeń 2013 - 14:50

Jeśli te cztery małe grafiki z mailem powyżej nazywasz reklamą... :P



#33 Dareek

Dareek
  • Użytkownik
  • 1375 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Podkarpacie

Napisano 17 styczeń 2013 - 14:54

Czy teraz raklamy będą się zawsze wyświetlać?

Te może nie, ale Kamil pewnie będzie robił co jakiś czas inne promocje :)


Powoli wracam do tematu  :D


#34 rutkam

rutkam
  • Użytkownik
  • 409 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łomża, Rovato (IT)

Napisano 17 styczeń 2013 - 20:16

Dziwi, bo wcześniej wyświetlały się tylko jak ktoś nie był zalogowany.


JVC KD-SH1000 -> Prolink Exclusive -> Audio Art 200.2 + Sony XM6020 -> Phase Evolution CFS 165.25 + tw Mission


#35 czaszunia1

czaszunia1
  • Użytkownik
  • 1307 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lublin

Napisano 17 styczeń 2013 - 20:21

U mnie problem dziwny wystepuje po aktualizacji gdyz za kazdym razem jak wlaczam forum jestem automatycznie zalogowany.Po wylogowaniu i zamknieciu internetu,kiedy odpalam na nowo forum to znowu jestem zalogowany. reszta dziala ok po za logiem;/


Niemcy, Szwecja, Japonia, Usa, polaczone razem.... I gra:-)

#36 rex

rex
  • Użytkownik
  • 258 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Zielona Góra

Napisano 17 styczeń 2013 - 20:31

Nie można wysłać wiadomości PW(okno sie nie wyswietla)



i problem jak wyżej



#37 szerszen

szerszen

    ''MINI'' SQ xD

  • Użytkownik
  • 959 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Września

Napisano 17 styczeń 2013 - 21:00

U mnie problem dziwny wystepuje po aktualizacji gdyz za kazdym razem jak wlaczam forum jestem automatycznie zalogowany.Po wylogowaniu i zamknieciu internetu,kiedy odpalam na nowo forum to znowu jestem zalogowany. reszta dziala ok po za logiem;/

 

to samo.


Clarion DXZ958RMC |>|Seas Lotus Reference + ZAPCO Z100C2 |>| Audio System Helon 165 + Genesis DM 200 |>| 2 x Audio System HX 08 SQ + DLS A6
Kable 50mm2 + Hollywood Energetic SPV-20


#38 hehepack

hehepack
  • Użytkownik
  • 6584 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Boguchwała

Napisano 17 styczeń 2013 - 21:06

u mnie pw działa


Alpine IVA-106R + PXA-H701 > AD MM1 + Z50C2 > AD MM4 + Studio 150 > Hertz HV200 + Studio 500 > Vega 104 , Vega 104, Vega 104 + A6

www.strefacaraudio.pl/topic/3907-audi-a3-by-hehepack

 


#39 Dareek

Dareek
  • Użytkownik
  • 1375 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Podkarpacie

Napisano 17 styczeń 2013 - 21:14

U mnie też działa.


Powoli wracam do tematu  :D


#40 raflip

raflip
  • Użytkownik
  • 1917 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Planeta Ziemia

Napisano 17 styczeń 2013 - 21:31

U mnie priw działa ale próbowałem tylko z tapatalk Jakub a bedzie znowu działać wersja na IPB w wersji mobilnej, tak jak juz pisałem w pierwszym poście A jak priw przychodzi to tez mam jakis dziwny ton




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych