REKLAMA
:)
|

Dlaczego zamknięty?
Napisano 09 październik 2012 - 14:44
Co do zamkniecia , to chyba z rozpedu polecialem .

Napisano 09 październik 2012 - 16:25
Sprawa druga co doda? On nawet foty aut nie dal , a tylko focisze klockow wziete z netu . W sumie jestem ciekaw co tam doda ale jesli tego nie zrobi to temat z tamtad wyleci ...foty klockow mozna w google grafika poogladac.

Napisano 26 styczeń 2013 - 20:37
Nowi będą się bać odezwać, a nawet logować. A starym forumowiczom pozostanie wzajemna onanizacja nad swoimi projektami.
Alpine DVI-9990 / Alpine PXI-H990 / Bufor Lampowy T-6 / Abyss MFA-7.4 / Tru Technology C-7.2 / Opamp Burson V6 Vivid / Accuton Cell C30 / Brax Matrix ML6P / Brax ML10 / Albedo Geo monocrystal / Zealum 35,25,16 / Zealum 1F / Audison SFD 41C / Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Napisano 26 styczeń 2013 - 20:43
To zobacz czy ten co założył ten temat uzupełnił swój temat w dziale INSTALACJE (sprawdzałeś?) ... wstawił jeszcze tylko kilka fotek , zresztą też niektóre z netu i po sprawie .
PS: od rejestracji 7 wizyt , a ostatnia 27 października ...

Napisano 26 styczeń 2013 - 20:44
Alpine DVI-9990 / Alpine PXI-H990 / Bufor Lampowy T-6 / Abyss MFA-7.4 / Tru Technology C-7.2 / Opamp Burson V6 Vivid / Accuton Cell C30 / Brax Matrix ML6P / Brax ML10 / Albedo Geo monocrystal / Zealum 35,25,16 / Zealum 1F / Audison SFD 41C / Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Napisano 26 styczeń 2013 - 20:45
Nowi będą się bać odezwać, a nawet logować. A starym forumowiczom pozostanie wzajemna onanizacja nad swoimi projektami.
Nie do końca... ja tam nowy jestem a też po łapkach dostałem dziś. Jakoś nie boję się odzywać. Ani o jakiejś obrazie mowy nie ma. Niektórzy nie umieją użyć szukajki trudno. Sam bez winy nie jestem, żeby nie było.
Wzorować, nie kopiować, kolorować na SWÓJ własny MAGICZNY sposób, NIE ustępować - WALCZYĆ <<JUVE>>>
Napisano 26 styczeń 2013 - 20:53
Ja nowych nie bronię. Wiem że często idą na łatwiznę. Czekają na gotowe. Ale tak z boku tak to może wyglądać.
Napisano 26 styczeń 2013 - 20:56
Pierwszy lepszy sprzed dosłownie chwili >
http://www.strefacar...mak-4-kanałowy/
Ile zajęłoby Ci znalezienie np. 3 tematów o HSK "wzmacniaczu za 600" ? Pewnie max 1minuta ale wierz mi że są osoby które nawet nie wiedzą jak użyć "szukajki" , bo nigdy niczego nie szukały po forach bo ...po co? Przecież to jest forum i JA MAM PRAWO PISAĆ (częsty tekst na PW po zamknięciu) . Sory gdybyśmy istnieli miesiąc to OK można tłumaczyć ale przy naszym archiwum , brak użycia "szukajki" to wręcz obraza wobec nas (aktywnych userów forum).
PS: może nie uwierzysz ale zapytanie " gdzie do ku....y nędzy znajdę ten cały FAQ Nazara" , to codzienność!

Napisano 26 styczeń 2013 - 20:58
Ja także nowych nie bronię. Sam jestem mało doświadczony i przede wszystkim mało osłuchany względem większości użytkowników forum. I staram sie to zawsze podkreślać. Pamietam swoje początki sprzed nieco ponad roku.. jeszcze na elce. I jak czytam teraz swoje wypociny stamtad, to się rumienię normalnie. Ale niektórzy ida na taka łatwiznę, że maks... wiem bo już kilka osób mi pisało po pw abym rozwiązał ich problemy. Jakbym był nie wiadomo kim. Wystarczy, że zobaczyli kilka postów w danym dniu, że się człek udziela i już. A nawet nie spojrzą w jakim, głównie dziale....
Wzorować, nie kopiować, kolorować na SWÓJ własny MAGICZNY sposób, NIE ustępować - WALCZYĆ <<JUVE>>>
Napisano 26 styczeń 2013 - 20:59
Napisano 26 styczeń 2013 - 21:11
(powód zamknięcia)
Może i słusznie. Ale jakby mod miał się tłumaczyć z naprawdę mega głupot uzytkowników... to mniej czasu zostaje na przeglądanie forum pod takim i innym katem, udzielanie się. Są rózne zamykane tematy. Niektóre tak oczywiste, że aż komentować sie nie chce i odpowiadać.. dlaczego...
Napisano 26 styczeń 2013 - 21:22
Zgadzam się że user który zakłada temat o radiu X 5 min po rejestracji powiniem dostać po łapkach. Żeby nie było że bronię.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych