Witam.
Planuje założyć jakieś nowe głośniczki, wygłuszyć drzwi i zrobić to pod oryginalnym radiem czyli wzmak+konwerter Hi-Low i jakiś zestawik typu Hertz/L-Comp i wygłuszenie na GMS/STP, jako że nie za bardzo kumam jak to podłączyć szukam osoby która by mi to ogarnęla. Nie mam jak zostawić fury na dzień czy dwa bo jest mi ona niezbędna codziennie, dlatego szukam jak najbliżej siebie czyli jak najbliżej Piaseczna.
Jeżeli ktoś by znał kogoś lub warsztat co mi to zamontuje a nie połamie pół autka to byłbym wdzięczny.
Zakład lub osoba ogarnięta w temacie CA w okolicach Piaseczna
Started By freshman, 16 lut 2012 21:03
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 luty 2012 - 21:03
Napisano 16 luty 2012 - 21:09
Ja znam taki zakład, ale raczej bez zostawienia auta się nie obejdzie i nie jest to Piaseczno.
Team Supremo
Napisano 16 luty 2012 - 21:11
Chodzi o to żeby było blisko, tak żebym jak coś to mógł wrócić 709 czy czymś innym a nie na jakąś wypizdówę za falenty 
Najbliżej mnie to wyskoczyło mi to BARIERA DWIKU CAR AUDIO
Najbliżej mnie to wyskoczyło mi to BARIERA DWIKU CAR AUDIO
Napisano 16 luty 2012 - 21:21
Chyba pracuje tam Seweryn, niektórzy wiedzą o kogo chodzi. Jeśli nadal tam pracuje to nie polecam tego zakładu.
Team Supremo
Napisano 16 luty 2012 - 21:22
Jeśli chcesz to zrobić "na szybko" to nie rób tego wcale
work in progress
Napisano 16 luty 2012 - 21:25
Zgadzam się w 100% ze Stankiem.
カーオーディオ愛好家や古い時計
HONOROWY członek Hamerit Team chyba za wytrwałość ;P
..."Sporo porownywalem wzmakow i naprawde nie widzialem tak szybkiego wzmaka w tej klasie"..
HONOROWY członek Hamerit Team chyba za wytrwałość ;P
..."Sporo porownywalem wzmakow i naprawde nie widzialem tak szybkiego wzmaka w tej klasie"..
Napisano 16 luty 2012 - 21:33
A jacyś użytkownicy z tąd tutaj z forum z wawki, którzy dorabiają sobie montażem CA?
Lub jakieś dobre namiary na firmy?
Wcześniej jeszcze patrzyłem na ten dobry_warsztat co mają konto na allegro bo do niektórych zakupionych gratów u nich dokładają montaż gratis lub dystanse/maty czy coś.
To ich stronka Media Centrum - Profesjonalny Monta Komponentw Car Audio Video, Systemw Nawigacji Satelitarnej oraz Systemw Multimedialnych, Profesjonalny warsztat Car-Audio w Warszawie
Lub jakieś dobre namiary na firmy?
Wcześniej jeszcze patrzyłem na ten dobry_warsztat co mają konto na allegro bo do niektórych zakupionych gratów u nich dokładają montaż gratis lub dystanse/maty czy coś.
To ich stronka Media Centrum - Profesjonalny Monta Komponentw Car Audio Video, Systemw Nawigacji Satelitarnej oraz Systemw Multimedialnych, Profesjonalny warsztat Car-Audio w Warszawie
Napisano 16 luty 2012 - 21:47
Jak było by cieplej to bym się skusił bo w Powsinie mam też dom ale zimno jest teraz a garaż tam nie ogrzewany
PIONEER DEH-P88RS // + SOUNDSTREAM RUBICON / 502 / 702 / GENESIS FOUR CHANNEL /
DLS R6A / IRIDIUM 3 / MOREL MT 11 / + 250mm................MDS
DLS R6A / IRIDIUM 3 / MOREL MT 11 / + 250mm................MDS
Napisano 17 luty 2012 - 18:05
Użytkownik freshman dnia 16 luty 2012 - 21:03 napisał
Witam.
Planuje założyć jakieś nowe głośniczki, wygłuszyć drzwi i zrobić to pod oryginalnym radiem czyli wzmak+konwerter Hi-Low i jakiś zestawik typu Hertz/L-Comp i wygłuszenie na GMS/STP, jako że nie za bardzo kumam jak to podłączyć szukam osoby która by mi to ogarnęla. Nie mam jak zostawić fury na dzień czy dwa bo jest mi ona niezbędna codziennie, dlatego szukam jak najbliżej siebie czyli jak najbliżej Piaseczna.
Jeżeli ktoś by znał kogoś lub warsztat co mi to zamontuje a nie połamie pół autka to byłbym wdzięczny.
Witam!!!- Chciałbym kolegę poinformować że Seweryn nie jest właścicielem " Bariery Dżwięku " lecz pracownikiem.......tylko pracownikiem. To że na temacie car-audio mało się zna i jest partaczem.....raczej każdy wie (kto u niego zawitał).Jego firma dawno padła ,a o czymś to świadczy .Radzę zadzwonić i umówić się na spotkanie ......w razie czego poprosić Wojtka właściciela firmy ,o to aby montaż przeprowadził Maciek . Taką wiedzę jak posiada Maciek na temat car-audio..............czapki z głów. Śmiało mogę z czystym sumieniem polecić,ponieważ go znam.
-Pozdrawiam serdecznie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych