witam zastanawiam sie nad kupnem radiootwarzacza SONY CDX-GT650UI za kwotę 460zł nowe co myślicie o tym radiu opłaca sie czy lepiej kupić coś z alpine jak tak to jaki model na radio moge wydać nax 600zł to tak juz mocno naciągnięte,radyjko ma grać w MG ZR 3d głośniki maja sie pojawić HERTZ dsk 165 i coś na tylna półkę jeszcze nie wiem co myślałem nad hertz dcx 690 prosze o odp
jakie radyjko
Started By Piotr18r, 04 lut 2012 09:43
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 luty 2012 - 09:43
Napisano 04 luty 2012 - 09:56
tralllaaa laaalllaaaaa ostatnio eXperci na forum porośli jak grzyby po deszczu ....
Napisano 04 luty 2012 - 10:02
Nie przeczytałeś nawet Faq i innych tematów na forum o TAKIM SAMYM TEMACIE, KTóRYCHY JEST PEŁNO I PEŁNO W NICH OPINII NA TEMAT RADIOODTWARZACZY ! ten sony zagra tak samo jak inne radio za 200 zł czy 500. Przy nowych w tym przedziale cenowym liczy się tylko wygląd, wiec jesli zalezy Ci na wyglądzie to kup sobie jakie chcesz. Widać ze nie masz wymagań jak masz Hertz'e DSK i nie masz wzmacniacza wiec nie szukasz jakiegos dobrego grania, tylko aby coś pykało. Wszystkie radia mają ok 18 wat RMS na kanał wiec na pewno to radio nie jest ani lepsze ani gorsze od przecietnego pioneera czy jvc za 200 zł jesli chodzi o moc i "jakość" dzwięku - bo ciezko mówic tu o jakosci
Po prostu poczytaj forum i znajdziesz wszystkie odpowiedzi na Twoje pytanie
Poczytaj Faq - CAŁE - które oswieci Ci troche w głowie i chociaz bedziesz znał minimalne podstawy na temat CA bo widze ze zielony jestes jeszcze a nawet jasno-zielony
Po prostu poczytaj forum i znajdziesz wszystkie odpowiedzi na Twoje pytanie
Napisano 04 luty 2012 - 10:03
poczytaj troche forum, podstawy CA< głośniki na półce muszą byc?? . jak nie zależy Ci na USB to szukaj śmiało modele alpiny z serii CDA, z usb nie wiem czy do tej kasy znajdziesz ale warto szukac
i doskladac kasy . trzymając sie zasady ze najslabszy klocek rzutuje na jakosc systemu
WHO DARES WINS!!!
Napisano 04 luty 2012 - 10:06
Przy jego "kolckach" wsio ryba co kupi
wiec moze po prostu potwierdzi ze chce ładnie wyglądające radio i po problemie
nie kazdy wymaga by jego sprzet grał lepiej niz przecietne chiszczydło kupione w markecie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty