Użytkownik marcin-real dnia 05 luty 2012 - 10:15 napisał
Dlaczego do wojenki ? I dlaczego kolejnej ? w mojej wypowiedzi na końcu jest " ;) "
no tak nie zauwazylem ale badz co badz wpis taki nie jest potrzebny..... ;/
A co do użycia rewelacyjnych przetworników ... hmmm co sezon co nowe rewelacje ;) i to coraz bardziej rewelacyjne.
ale kolega tony_tr nie napisal nic ze są rewelacyjne..... dopiero na Twoj post zareagowal Raadek i ja sie w tej kwestii zgadzam (nie dlatego ze je mam ale dlatego ze w tej cenie naprawde są niezle a ci co mnie znają wiedzą ze wachluje sprzętem bardzo i jesli cos mi sie nie podoba to sprzedaje i kupuje co innego) druga sprawa moze i nie zjadlem wielu zebow na tym sporcie ale odkad zaczalem tym interesowac od 2008r. to nigdy zlego slowa nie widzialem na temat tych przetwornikow ale na poczatku nie bylo mnie na nie stac (badz moze twierdzilem ze 850 PLN za same woofery to za duzo) i czy one sa sezonowe??? nie wiem sa odkad pamietam i przez wielu uwazane za dobre glosniki (jak M1, Xtant, Genesis, czy DLS) za dobre wzmacniacze itd..., ktore oczywiscie nie kazdemu podpasują ale są dobre i nikt tego nie zmieni....
wręcz przeciwnie ja bym w tej kolejce postawił MP ... Dlaczego "nikt" nie montuje j.w 3XL, Andrian, Eton czy tam coś innego ... ? słabo grają ? raczej słaba reklama?
bo malo jest informacji na ich temat i ludzie idą troche na łatwizne i wolą zamontowac cos juz sprawdzone niz wydac kase (czasem bardzo duzo kasy) i pluć sobie w brode, sam z checią bym sprawdzil np. Andrian Audio (ale mnie teraz na to nie stac bo mam inne wazniejsze sprawy + co innego musze teraz zrobic w samochodzie niz przerzucac nowe glosniki)
Ja mam inne troszkę teorie. Ale pal licho to wszystko

Luzik guzik. MP bardzo fajnie gra

Ale focal ? Tego na forum nie wyczytałem

jak to

przeciez gdzie post'a na temat fajnych glosnikow, mocnych i z wykopem to K2P zawsze sie przewinie, i nie twierdze ze tak nie jest mimo ze ich nigdzie nie sluchalem i nie mialem. To mialbym bardoz ochote je zamontowac u siebie ale w obecnej chwili..... j.w.
Mało ważne - bo ostatnio na forum same takie tematy

Ja zwieszam swoją działalność na jakiś czas

tutaj sie zgodze i mnie tez one przeszkadzaja bo od jakiegos czasu strach cokolwiek napisac i tez mi sie odechciewa czasami cos pisac...... nie ma co zawieszac ale tez nie ma co robic niepotrzebnych wpisów....... mi osobisie to lata co kto sobie zamontuje w aucie ani nie jestem dealerem ani nie mam układów z nikim zeby zbierać jakies profity z tego
Pozdro bez spinki

sorki ze tak od razu padlo na Ciebie ale jakos tak zareagowalem emocjonalnie ;-)