Skocz do zawartości

9 Cult Style Saisonauftakt - Rothenburg 21.04.2012

1 odpowiedź w tym temacie

#1 Greex

• Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 04 styczeń 2012 - 16:25

Siemano,

zapewne wielu z Was było, jeszcze więcej słyszało o tej imprezie :) W tym roku chciałbym zebrać jak największą ekipę i uderzyć do Rothenburga. Kleimy taką ekipę z ludźmi z Bolesławca i okolic. Oczywiście każdy kto da radę dojechać jest mile widziany :) Wiem że nie każdy ma blisko do Naszej dolnośląskiej granicy z Niemcami, ale uważam, że impreza jest warta nawet setek kilometrów :D Wiadomo, nie jest to typowy zlot Car Audio, dlatego chcę zachęcić jak najwięcej osób z forum do pojawienia się i pokazania swoich watów :D Ja w zeszłym roku byłem ze swoim sprzętem, zrobiłem małą pokazówkę, były zdjęcia, filmiki i odsłuchy, ale brakowało mi jeszcze kilku takich szajbusów na scenie :P Miło byłoby spotkać się na obcej ziemi, ustawić kilka forumowych aut z graniem na poziomie i pokazać, jak się bawimy w Polsce :D Poza tym chętnie spotkałbym się z ludźmi z Naszego forum, posłuchał Waszych zestawów, wymienił się doświadczeniem i wiedzą. Myślę, że takie coś jest bezcenne. Poza tym może to być świetna okazja do zareklamowania forum i zwerbowania nowych forumowiczów :) Pomyślcie, stoisko Strefy Car Audio, jakieś transparenty na Naszych autkach, koszulki z logiem forum :D Kamil, Kudłaty, daliście radę przyjechać do Krzywej w Marcu na zawody, to dojedziecie jeszcze te 80 km :P Ekipy z Wrocka i Legnicy na pewno znów się pojawią, możemy połączyć siły... Niech wieść roznosi się szerokim echem :)

Co Wy na to ?

W tym roku startujemy 21 kwietnia. Każdy kto jest zainteresowany niech da znać w tym temacie a jeżeli chce dowiedzieć się czegoś więcej, to zapraszam na oficjalną stronę .: cult-style.de :.

Dołączona grafika

#2 riws

• Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 18:35

Byłem rok temu, mieliśmy okazję się widzieć :) i będę też w tym roku w pełni wyposażony w ca :)
nie ma furki ;(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!