Skocz do zawartości

Czy na naszym forum istnieje cos w rodzaju "Feedback"?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 doli19

• Użytkownik
  • 188 postów

Napisano 31 grudzień 2011 - 15:46

Witajcie, po pierwsze to widze ze sa mocne dyskusje na temat gieldy tu na forum i sprawami z tym zwiazanymi. Ja bym chcial sie dowiedziec czy jest gdzies temat w ktorym wystawiane sa komentarze do transakcji przeprowadzonych na forum, odnoszace sie do konkretnych uzytkownikow?

Wiele osob (stalych bywalcow i nie) sprzedaje co jakis czas graty zwiazane z naszymi zainteresowaniami jakim jest CA a inni je kupuja. Warto by bylo stworzyc (bo z tego co widze to nie ma) dzial "Feedback" gdzie zakladajac temat o nazwie urzytkownika z ktorym przeprowadzalismy transakcje wystawiac komentarze do nich. Bylo by to jakies ulatwienie dla ludzi ktorzy kupuja tu cokolwiek a nie maja zbytnio zaufania do innych uzytkownikow np. wystarczy ze wejdzie w dzial Feedback odszuka temat z uzytkownikiem "x" i przegladnie sobie posty innych zawartych w tym temacie, ktorzy przeprowadzali interesy z tym konkretnym uzytkownikiem, pozytywne lub negatywne itd. jestesmy wtedy w stanie stwierdzic czy warto interesowac sie konkretnym "klientem" czy lepiej sobie odpuscic bo np. jest handlarzem wysokiego ryzyka z racji tego ze posiada kilka negatywnych komentarzy.

Nie chce zeby bylo to zle odebrane przez moderatorow/adminow tylko zeby zastanowili sie czy dobrze by bylo cos takiego stworzyc. Bo moze nie jest to najlepszy pomysl :P

Pozdro!
C-A:
Przod: Alpine CDA-9833r, Audio System hx 165sq, U-dim. RM-V41
Tyl: RE SE 12d2 57L@33Hz / Audio System Hx 12SQ 32L Closed, SoundStream Rubicon 1000-2

#2 powalla

• SCA Team
  • 3512 postów

Napisano 31 grudzień 2011 - 15:59

Od transakcji i ocen jest ALLEGRO !
złośliwy i niedobry ...masz sprawę ... idź do dobrego ...moderatora ;)

#3 K@mil

• Administrator
  • 3594 postów

Napisano 31 grudzień 2011 - 17:04

Panowie wydaje mi się, że duże grono z Was StrefęCarAudio.pl traktuje jako giełdę czy inne źródło sprzedaży sprzętu...
Nie taką idee forum prowadzić chcę...

Dlatego żadnej oceny użytkowników, żadnych punktów i tematów na ten temat nie ma i nie będzie.

Temat w sumie do zamknięcia, ale żeby nie było "admin zły" to zostawiam otwarty.
Zdanie moje na ten temat znacie.
W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi...

#4 doli19

• Użytkownik
  • 188 postów

Napisano 31 grudzień 2011 - 17:09

Spoko mozna zamknac, nie obraze sie :) jesli jednak jest dzial "gielda" to taka mysl mnie naszla poprostu. Na forum civicklub ktorego jestem rowniez uzytkownikiem w dziale gielda jest cos takiego i to jest pomocne zarowno dla kupujacych jak i sprzedajacych, ale ok nic sie nie stalo tak ze bez spinek :)
C-A:
Tyl: RE SE 12d2 57L@33Hz / Audio System Hx 12SQ 32L Closed, SoundStream Rubicon 1000-2

#5 duber

• Użytkownik
  • 744 postów

Napisano 31 grudzień 2011 - 17:11

Idee popieram zeby nie zrobic z forum portalu k/s
Ale gielda musi być :) moze mozna wprowadzic jakieś zaostrzenia ale...nie wyobrażam sobie aby jej nie było
50 kg. CA w aucie :)

#6 doli19

• Użytkownik
  • 188 postów

Napisano 31 grudzień 2011 - 17:25

No tak, kazdy sie z tym zgodzi zeby gielda byla. Jest to wygodne o tyle zeby nie wlazic na alledrogo i szukac czegokolwiek tylko brac od forumowych "kumpli" :) fajnie by bylo podziekowac takiemu koledze wlasnie komentarzem za dobrze przeprowadzona transakcje i dzieki temu pomoc innym w momencie podejmowania decyzji czy na pewno od niego moge cos kupic bo kto wie co to za jeden :D. Ale mysle ze ja jako pomyslodawca zgaszony przez sily wyzsze oddale ten pomysl z propozycji do wprowadzenia jej na forum :) K@mil mozesz zamknac :)
C-A:

#7 powalla

• SCA Team
  • 3512 postów

Napisano 31 grudzień 2011 - 17:30

Ja tu i tak przez większość (szczególnie nowicjuszy) jako ten "najgorszy pajac" * więc zamykam.

*częste określenie zaczerpnięte z PW jakie dostaję ;)
złośliwy i niedobry ...masz sprawę ... idź do dobrego ...moderatora ;)

#8 K@mil

• Administrator
  • 3594 postów

Napisano 03 styczeń 2012 - 13:26

Wyświetl postUżytkownik powalla dnia 31 grudzień 2011 - 17:30 napisał

"najgorszy pajac"
Ja dostaję lepsze :P
W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!