Przymierzam sie do zawodów db drag ale nie rozumiem juz w jakiej klasie mam startowac...Auto to honda civic hb, jeden aku, jeden alt.,wzmak peiying 1k76d (1250rms 3000w max
Pytanie żółtodzioba
Started By takeshi_td, 30 cze 2011 00:09
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 czerwiec 2011 - 00:09
Witam.
Przymierzam sie do zawodów db drag ale nie rozumiem juz w jakiej klasie mam startowac...Auto to honda civic hb, jeden aku, jeden alt.,wzmak peiying 1k76d (1250rms 3000w max
)w bagazniku,skrzynia z jedną 15-tką i kondensator 1F.Mozecie mi pomóc?
Napisano 30 czerwiec 2011 - 01:20
w db drag masz stock a/b lub street b
db race amator
db race amator
Digital Designs Team
151,9db @ 3kW
vice mistrz polski 2010
151,9db @ 3kW
vice mistrz polski 2010
Napisano 30 czerwiec 2011 - 14:35
A czy jest jakaś istotna różnica między sotck a street?Nie ukrywam że fajnie było by trafić na podium:)
Napisano 30 czerwiec 2011 - 16:16
Tak, startowałem w niebieskim civic'u:)Regulamin przeglądałem ale nie trafia to do mnie...zrobił mi się mętlik dlatego tutaj pytam w jakiej grupie mogę mieć szanse. w zeszłym roku z braku przygotowania wrzucili mnie do street max a tam w pół finałach odpadłem bo mnie kolesie grubo przegonili.
Napisano 30 czerwiec 2011 - 23:31
jeśli masz zmodyfikowane auta możesz również w db tuning cup zagrać tam się liczy suma punktów za modyfikacje plus wynik
Napisano 02 lipiec 2011 - 22:38
Wiecie może czy Łukasz z democar'u pojawi sie na tegorocznej vw manii?Jeśli tak to chyba odpuszcze sobie street b. Tym bardziej ze może pojawić się ktoś kto bedzie chcial go pobic więc na podium marne szanse;) Chyba raczej nastawię się na klasę stock.
Napisano 03 lipiec 2011 - 22:50
Nie rozumiem przesłania Twojej wypowiedzi.....
Jedyne kto może zagrozić ci z teamu łukasza/democar-u, to misiek, który usunie cie z kategorii łukasza jak wyniucha zagrozenie, ale chłopaki załadowali M4 wieje u nich grubo w tym sezonie w street B (pozdro dla Łukasza), nawet nie wiem czy Wawa da rade podjechać z wynikiem do nich przeskakując ze street A do B, bo coś pisali ze lecą co roku klase wyżej
Podsumowujać to kolego idąc Twoim tokiem myślenia to najlepiej zeby zawody odbywały się bez konkuencji????
Jedyne kto może zagrozić ci z teamu łukasza/democar-u, to misiek, który usunie cie z kategorii łukasza jak wyniucha zagrozenie, ale chłopaki załadowali M4 wieje u nich grubo w tym sezonie w street B (pozdro dla Łukasza), nawet nie wiem czy Wawa da rade podjechać z wynikiem do nich przeskakując ze street A do B, bo coś pisali ze lecą co roku klase wyżej
Podsumowujać to kolego idąc Twoim tokiem myślenia to najlepiej zeby zawody odbywały się bez konkuencji????
Digital Designs Team
151,9db @ 3kW
vice mistrz polski 2010
151,9db @ 3kW
vice mistrz polski 2010
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych