Skocz do zawartości

Przedstaw się wszystkim :)

507 odpowiedzi w tym temacie

#481 matm115

• Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 06 luty 2012 - 23:23

Witam ;) Na forum jestem już jakiś czas, chyba w końcu pora się przedstawić ;p A więc na imie mam Mateusz, ujeżdzam poczciwego golfa 3 w okolicach konina WLKP :) narazie w golfie gra jakieś badziewie, wspomagam się forum narazie głównie w ramach porad dotyczących zakupu tanich dobrych klocków, by jak najtańszym kosztem, i jak największym nakładem pracy własnej stworzyć przyzwoicie grającą instalacje;) w kwietniu/maju możecie spodziewać się pierwszych zdjęć z prac nad moja niebieską strzałą ;)

#482 k18t

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 08 luty 2012 - 23:12

Cześć! Jestem Krzysiek, auto to Golf IV 3d tdi, całe moje doświadczenie z CA to kilkadziesiąt przeczytanych postów, i chyba przyszedł czas na zadawanie pytań. Pozdrawiam i do zobaczenia w innych działach.

#483 dan124

カストディアン

• Użytkownik
  • 4144 postów

Napisano 08 luty 2012 - 23:15

Witamy.

FAQ polecam.
カーオーディオ愛好家や古い時計
HONOROWY członek Hamerit Team chyba za wytrwałość ;P
..."Sporo porownywalem wzmakow i naprawde nie widzialem tak szybkiego wzmaka w tej klasie"..

#484 Raadek

NaturalSound

• Użytkownik
  • 3771 postów

Napisano 08 luty 2012 - 23:18

Wyświetl postUżytkownik k18t dnia 08 luty 2012 - 23:12 napisał

przyszedł czas na zadawanie pytań

Wyświetl postUżytkownik dan124 dnia 08 luty 2012 - 23:15 napisał

FAQ polecam
Ja również.
Music on the move
Lepiej milczeć całymi dniami niż się kłócić z debilami.

#485 dawid WM

• Użytkownik
  • 268 postów

Napisano 16 luty 2012 - 19:50

Cześć, na imię mi Dawid i mieszkam w Olsztynie. Trafiłem na to forum z googla szukając inspiracji do auta, które w niedługim czasie będzie moją własnością, Toyota Celica V gen. Motoryzacja od zawsze była moją największą pasją, od jakiegoś czasu jestem z nią związany zawodowo pracując jako mechanik :)

#486 tdloverr

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 19 luty 2012 - 19:06

Siemanko, na imię mam Jakub mieszkam w Jarocinie. Na forum jestem już od jakiegoś czasu, staram się chłonąć jak najwięcej wiedzy na temat car audio. Myślę, że po ukończeniu szkoły jeszcze w tym roku zacznę działać w tej swerze. Pozdrawiam, tdloverr!

#487 And406

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 24 luty 2012 - 11:26

Witam! Forum poczytuje od pewnego czasu i chłonę wiedzę niczym gąbka :-) Na imię mam Andrzej, a zdobyte cenne informacje mam zamiar zastosowac w samochodzie Peugeot 406.

#488 LightSound

• Użytkownik
  • 284 postów

Napisano 24 luty 2012 - 22:36

A ja widzę że się brzydkim zwyczajem nie przedstawiłem, a już piszę.

Mam na imie Łukasz, konkretnie mieszkam w Proszowicach 20km od Krakowa, jeżdżę starą 94r Renault 19 Chamade (tyle co ubolewam to że to sedan) W audio aktywnie jestem od 2004r, na początku było HA, potem PA, a teraz CA + HA. Można mnie kojarzyć z diyaudio i audiomanii. Wcześniej miałem Vectre B dość ładnie nagłośnioną, ale niestety za bardzo przywitała się z rudą i sprzedałem za bezcen.
Głównie testuje sprzęt CA i HA, po to żeby zweryfikować opinie na forum a przy okazji może "złapać króliczka" ;) Do spraw podchodzę bardzo technicznie i jestem detalistą. Ponadto zainteresowania bardzo rozległe - komputery, sieci bezprzewodowe, elektronika, systemy alarmowe i monitoringu, montaż anten SAT i DVBT oraz różne pomysły związane z elektroniką.
Renault 19 Chamade:
CLARION DXZ958RMC + MB QUART ESA216 + XETEC G10XLS 28L + Sherwood A100x4 + 1F Dietz BLUE

#489 Calcio23

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 26 luty 2012 - 17:49

Witam, mam na imię Marcin, forum czytuję od dawna , ostatnio postanowiłem się zarejestrować, ponieważ mam parę pytań do forumowiczów którzy lepiej znają się na Car Audio ode mnie.

#490 bury22

Fizol :)

• Użytkownik
  • 1704 postów

Napisano 27 luty 2012 - 19:20

Panowie prośba , piszcie w podpisie skąd jesteście , będzie łatwiej wam pomóc przy ewentualnych problemach ( zawsze może znajdzie się ktoś blisko doświadczony)
Setup no.2 in progress ! Po MP ruszam do boju ;)

#491 sandysek

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 03 marzec 2012 - 12:48

Witam wszystkich ! ja zaś nazywam sie Sandis .. (od razu mówię pochodzenie łotewskie)... mam 25 lat i jestem z krzyża wlkp. Od zawsze interesowałem się motoryzacją,car audio . Od dwóch lat jestem maniakiem japońskiej marki Mazda zwłaszcza model produkowany od 89-94 czyli mazda 323f bg.. niby należe do klubu mazdaspeed ale do końca nic niewiem .. od dwóch lat tuninguje sój model by pokazac co mozna z nim zrobic ze smakiem na ale cóż niewiem czy ktoś doceni moje zaangażowanie... jakis czas temu poznałem Szymona - członka klubu strefacaraudio i zaintygował mnie "profesjonalnym " sprzetem car audio i zmieniłem startegie przeróbki auta...
i tak sobie dłubie po godzinach.. na codzień pracuje jako Agent Ubezpieczeniowy ... weekendowo spedzam czas na rowerku ... do ozbaczenia na najbliższym zlocie miłośników Car audio :-)

#492 rooski

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 21:53

Witam Wszystkich.
Czytuje to forum już jakiś czas jednak dopiero parę dni temu zdecydowałem się założyć konto. A więc napiszę jak wszyscy. Jestem z Wrocławia, ujeżdżam mitsu eclipse i galanta. Galant = sq, Mitsu = dB :-) Zaczęło się od tego że chciałem kilka lat temu kupić radio do auta i tubę przez co zarejestrowałem się na audiocar`ze... Potem było już z górki: coraz to nowe nabytki, faq nazara niczym biblia i wieczne dłubanie przy aucie przez co nawet nie pamiętam gdzie podziały się boczki od drzwi. I tak cały czas się uczę. Jakiś czas temu przeszło mi na prawie dwa lata to hobby(głównie przez dziwną atmosferę na forach itp) ale ostatnio wróciłem do żywych.
Trochę osób z tegoż forum miałem przyjemność poznać osobiście a resztę znam z innych for. Mam nadzieję że uda się utrzymać miłą atmosferę. Pozdr!

#493 dan124

カストディアン

• Użytkownik
  • 4144 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 21:56

O Rooski no no no ;)

A jak atmosfera tu?

Czasem robi się gęsto ale nie jest jeszcze aż tak źle ;)
カーオーディオ愛好家や古い時計
HONOROWY członek Hamerit Team chyba za wytrwałość ;P
..."Sporo porownywalem wzmakow i naprawde nie widzialem tak szybkiego wzmaka w tej klasie"..

#494 Nikolas

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 20 marzec 2012 - 12:37

Witam wszystkich.

Kamil lat 28. Mieszkam i pracuje w małej wiosce niedaleko Łowicza.

Forum obserwuje juz od jakiegoś czasu. CA interesuje sie od kilku lat. Nawet znam kilku mniej udzielajacych sie forumowiczow.

pozdrawiam

#495 Karas

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 20 marzec 2012 - 22:00

Witam!!!!
Jestem tu nowy dlatego warto sie przywitac :) Pozdrawiam

#496 rose

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 17:57

Witam , wszystkich jestem Michał . Lubię muzykę dobrze podaną .
Auto służbowe fabia kombi 2011.

#497 lolas123

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 06 kwiecień 2012 - 08:18

Witam! Jestem Daniel.
Mieszkam 13 km od Oświęcimia
Forum czytam od jakiegoś czasu żeby posiadać chociaż podstawową wiedzę w tematach car audio.

Pozdrawiam! :)

#498 endinet

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 06 kwiecień 2012 - 12:11

Cześć Wszystkim! Nazywam się Daniel. Jestem z Suwałk,car jaki posiadam to VW Golf III 1.9td. Forum czytam od jakiś 3 miechów,oczywiście przeczytałem setki postów i co najważniejsze przeczytałem FAQ Troszke zacząłem się bawić w CA. I rzecz jasna mam pytania :).

#499 Cyber

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 22 kwiecień 2012 - 15:54

Witam wszystkich !

Dziś zarejestrowałem się na forum, gdyż odpowiada w pełni mojemu hobby :D Na imię mam Adam, pochodzę i mieszkam w Gdańsku. Tematyką CA interesuję się od kilku lat (amatorsko), stopniowo zgłębiając własną wiedzę oraz (na samochodach własnych i przyjaciół) umiejętności. Wszystko co związane z muzyką w samochodzie zawsze robiłem sam, stąd forum jest dla mnie kopalnią wiedzy :)

Pozdrawiam serdecznie,
Adam :)

#500 kaka22

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 - 15:00

Witam !
Mam na imię Marcin i jestm z Krotoszyna. Interesuję się elektronika (szczególnie audio), motoryzacja oraz audio do domu i do samochodu :wink: troche jużkombinowałme w CA ale teraz chce podejść do tematu trochę bardziej profesjonalnie. Idę w kierunku jakości , nie decybel :rotfl:
Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!