Przedstaw się wszystkim :)
Napisano 11 grudzień 2007 - 21:13
Piotr z Łowicza.
Rozpoczynam przygodę z audio.
Mam nadzieję, że dzięki Waszemu forum uniknę niespodzianek.
Pozdrawiam
Napisano 16 grudzień 2007 - 11:41
Mam na imię Kamil i mieszkam w małej miejscowości Brusy w województwie pomorskim (100km na południe od Gdańska i 110 km na północ od Bydgoszczy). Od zawsze interesuje się komputerami i od 7 lat interesuję się amatorsko nagłośnieniami, a jeżeli chodzi o nagłośnienie autka to dopiero od 3 latek.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Subwoofer: 2x Rockford Fosgate T112D2
www.strefacaraudio.pl/topic/1422-nasze-subwoofery-foto/ - nie bać się dodawać zdjęcia swoich subwooferów.
Napisano 29 grudzień 2007 - 09:21
Napisano 29 grudzień 2007 - 09:22
Napisano 10 styczeń 2008 - 20:44
mam 20 lat (lipiec) ukończyłem Technikum Elektroniczne imienia Groszkowskiego w Przemyślu z tytulem technik elektronik
prawko mam 2 lata
Swoją przygodę z CA rozpocząłem od mojego pierwszego auta VW scirocco.. pozniej byla Omega A 2,0, Golf III a teraz Peugeot 405.. ogolnie to mam hopla na punkcie Motoryzacji bo ojciec mial zawsze duzo aut (i to naprawde osstrych
muzyki slucham roznej od electro przez trance az po hardstyle i Drum'n'Bass w aucie to co ma dobry bass HH też
Uwielbiam szalec autem ale jak byla omega to dalo sie driftować (w pol roku 2 komplety opon
na forum trafilem z "elki" dzięki podpisowie co mial Ige
To by bylo na tyle
PZDR!!!
Napisano 29 styczeń 2008 - 15:31
Trafilem tutaj dziekimkoledze Aracziflo
Na imie mam Adam wiosen 20 jestem z Inowrocławia(woj kuj-pom)
Audio interesilo mnie zawsze od keidy mam prawko (rok) isamochod to zaczalem majstrowac w Peugocei;d
i tak oto trafilem tu i bede sie pytal o porady i rozne takie tam:p
pozdrawiam
Przod: Beda PB 2XL
Tył: Sub Lanzar HRWDC12
Wzmaki: Magnat x-cite 1001
Audio System ADS 1002
Kable zasilajacy-> 50mm2
Sygnal-> Macrom +cos tam na sub^^
Plany :
Zakup PB 2XL , wygluszenie przodu
Napisano 31 styczeń 2008 - 21:57
juz pare pytan zadawalem ale nie zauwazylem tego temaciku
Nazywam sie Kamil, mieszkam w Katowicach... latek to mam juz 24 a Audio czyli dźwiekiem interesowalem sie zawsze, normalnie jak widzialem glosnik to serce mi mocniej bilo
W domu z racji różnych przeszkód nie moge miec mocnego Audio... dwie kolumny Altus 110 muszą mi narazie wystarczyc
Ale CarAudio to jest to co Tygryski lubią najbardziej
Brykam Seicento i wlasnie w nim rozwijam swoją pasje
Przedemną jeszcze dużo problemów i niewiadomych
i dlatego bede Was, speców pytaniami zasypywał
Trafiłem tu dzieki Panu bbartasswlkp który to miał w podpisie na elektrodzie linka do forum
Pozdrawiam i pomyślnych dźwięków życze
Przód - Seria... Renaul Laguna II
Amp. - brak
Sub - Lanzar MAX12
Amp. - Ground Zero GZTA 2.500tx
Cap - Dietz Silver 1F
Kable - 20mm2
Prace trwają...
Napisano 20 luty 2008 - 23:34
Imię - Łukasz, choć zwą mnie kudłaty
Audio interesuję się od dłuższego czasu, lecz większe (jak na moją kieszeń) inwaetycje poczyniłem jakieś pół roku temu, czyli wzmak, sub, drugi wzmak, powolna wymiana starego nagłośnienia - radio + 165cm + 10cm. Położenie w kabli, panele mdf były, lecz nadeszła pora na wygłuszenie drzwi i solidniejsze przykręcenie paneli
Na forum trafiłem przez wyszukiwarkę, szukałem chyba wtedy danych na temat wzmaka i jakoś to właśnie forum zachęciło mnie, aby założyć konto i tu pozostać
" M- stx'a załóż "
" R- nie, hajendy zostawię profesjonalistą"
Napisano 21 luty 2008 - 00:20
Napisano 27 luty 2008 - 13:33
Mam na imię Marcin i mieszkam w małej miejscowości w woj. kujawsko-pomorskim Rypin. Od dwóch lat także w Norwegii we Flekkefjord gdzie pracuję na stoczni jako malarz/piaskarz. Mam 26 lat i od zawsze interesowałem się komputerami (po pierwszej komunii kupiłem pierwszego kompa - C64 - co to za cudo było ). Lubie posłuchać dobrze muzyki i od kąd pracuję za granicą i stać mnie na conieco modernizuję sprzęt grający w moim Vento 1,9 TDI 90KM '94. Na forum trafiłem dzięki Arcziflo. Na swojej stronie http://wachcio.pl/ jest mój wózek i "kilka" zdjęć z pięknego kraju jakim jest Norwegia (chyba, że pada czyli co ok 2 dzień )
VW Passat 1.9 TD combi 75KM '96 Audio: wzmacniacz µ-dimension RM V41 radio Alpine 9812RB, głośniki Dego PO-650, sub AudioSystem HX 08 SQ w closed, sygnałówki Stinger, prąd. 32 mm2
Napisano 28 luty 2008 - 00:24
Artur, zwa mnie Staszko, mam 26 lat, mieszkam w zabkach pod wawa. CA interesuje sie dosc dlugo, powoli poszerzam swoja wiedze i zmieniam sprzet na coraz to lepszy
Napisano 22 marzec 2008 - 12:24
Zarejestrowalem sie troche wczesniej ale dopiero dzisiaj sie witam:)
Mam na imie Przemek, interesuje sie car audio, wedkarstwem i komputerami:)
Pozdro
...i to wszystko razem gra:)
Napisano 22 marzec 2008 - 14:36
Mam na imię Damian nicki łowieca (elektroda) inne fora Owca126 (126 od maluszka
jako, że znalazłem ten temat to wypadało by coś nabazgrać
Mieszkam w Rakownii k/ Murowanej Gośliny ok 25km na północ od Poznania
Z CA zacząłęm niedawno, bo ze 5 lat temu w malcu, teraz śmigam złotym Clio I 1.2 3D
Na forum trafiłem jakieś pół roku temu jak nie wcześniej, klikając w link w podpisie Ige albo Bartasa na elektrodzie(już nie pamiętam).
Coż z racji braku pracy - dotychczas szkoła audio skromnie, ale sie rozwija
Staram sie być ka każdej większej imprezce związanej z tuningiem, CA w promieniu ok 100-150 km od poznania.
w sumie tyle chyba http://localhost/str...tyle_emoticons/default/smile.gif
Pozdrawiam http://localhost/str...tyle_emoticons/default/smile.gif
Napisano 28 marzec 2008 - 17:31
Mam na imię Grzesiek i jestem z Bytomia. Nick na kazdym forum ten sam
Mam 24lata ,od kilku lat bawie sie autkami ,poczatkowo rodzicow
Z car-audio juz sie troche bawilem ,ale nigdy profesjonalnie ,dla wlasnych potrzeb.
Z moja corsa zrobilem juz pare ciekawych rzeczy ,wiec czas i na dobre C-A dlatego tez zarejestrowalem sie tu
Ogolnie sprzet mam juz zaplanowany i napewno pokaze go w odpowiednim dziale.
Oto moje Corsche
Pozdrawiam wszystkich!
Napisano 30 marzec 2008 - 12:12
Mam na imię Karol, mieszkam w Katowicach i mam 23 lata.
Na codzień pracuje i studiuje zaocznie.
Od trzech lat posiadam własne auto - fiata seicento i pierwsze co w nim zrobiłem to zainstalowałem radio i głosniki w drzwiach.
Obecnie jestem na etapie kończenia całej instalacji w jak narazie ostatecznej wersji, chociaż nie wiem jak dlugo z nią wytrzymam, bo często zmieniają mi sie koncepcje
Od muzyki w aucie jestem juz uzalezniony, obecnie na czas konczenia prac wyciągnąłem cale audio i juz nie moge sie doczekać kiedy wszystko poskładam i znowu bede mógł posłuchać muzyki!
Na forum trafiłem dzięki koledze BigMaxX'owi, ktory powiedział mi, ze uzyskam tu odpowiedzi na pare pytań
Napisano 30 marzec 2008 - 17:34
http://www.polskajaz...Opel/Corsa/3896
Napisano 12 kwiecień 2008 - 13:13
dziękuję za uwagę
Napisano 12 kwiecień 2008 - 17:08
se7en napisał:
HAHHAH
Napisano 12 kwiecień 2008 - 18:12
K@mil napisał:
Czarne , niskie i szerokie Probe 2,2 TURBO
Hardcore Forever
GSX-R 1100 Oil Cooled :]
Nie chodzę do kościoła , chodzę na siłownie :cool:
Napisano 26 kwiecień 2008 - 22:55
CA interesuję się od niedawna, z prostego względu od niedawna mam auto
Inne zainteresowania: paintball, motoryzacja (ogolnie), konsole
Inne zajęcia: angielski korepetycje (trzeba dorabiać)
I tyle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych