Skocz do zawartości

Przedstaw się wszystkim :)

507 odpowiedzi w tym temacie

#41 Poldek1.9GLD

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 11 grudzień 2007 - 21:13

Witam.
Piotr z Łowicza.
Rozpoczynam przygodę z audio.
Mam nadzieję, że dzięki Waszemu forum uniknę niespodzianek.

Pozdrawiam

#42 kivlov

• Użytkownik
  • 358 postów

Napisano 16 grudzień 2007 - 11:41

Witajcie
Mam na imię Kamil i mieszkam w małej miejscowości Brusy w województwie pomorskim (100km na południe od Gdańska i 110 km na północ od Bydgoszczy). Od zawsze interesuje się komputerami i od 7 lat interesuję się amatorsko nagłośnieniami, a jeżeli chodzi o nagłośnienie autka to dopiero od 3 latek.

Pozdrowienia dla wszystkich.
Przód: PHD FB 6.1 KIT PRO
Subwoofer: 2x Rockford Fosgate T112D2
www.strefacaraudio.pl/topic/1422-nasze-subwoofery-foto/ - nie bać się dodawać zdjęcia swoich subwooferów.

#43 tom1988

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 29 grudzień 2007 - 09:21

Witam Mam na imię Tomek jestem z okolic Gniezna ( pierwszej stolicy Polski :) ) A obecnie mieszkam w Poznaniu i tam też się uczę na Polibudzie Poznańskiej. Interesuję się motoryzacją i elektrotechniką samochodową. Trafiłem tutaj bardzo przypadkowo nawet nie pamiętam już jak chyba przez google. :)

#44 K@mil

• Administrator
  • 3594 postów

Napisano 29 grudzień 2007 - 09:22

tom1988, Napisz jak tu trafiłeś :)
W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi...

#45 herbiasty

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 10 styczeń 2008 - 20:44

heheh. Witam! mam na imę Rafał mieszkam pod miastem Przemyśl najwiekszej polskiej fortecy I WS :)
mam 20 lat (lipiec) ukończyłem Technikum Elektroniczne imienia Groszkowskiego w Przemyślu z tytulem technik elektronik :) wzmacniacze mialem na tescie wiec mi poszlo gladko :D obecnie studiuję na j. Angielskim w moim miescie
prawko mam 2 lata
Swoją przygodę z CA rozpocząłem od mojego pierwszego auta VW scirocco.. pozniej byla Omega A 2,0, Golf III a teraz Peugeot 405.. ogolnie to mam hopla na punkcie Motoryzacji bo ojciec mial zawsze duzo aut (i to naprawde osstrych :) ) bardziej ze mnie mechanik niz elektronik ;P
muzyki slucham roznej od electro przez trance az po hardstyle i Drum'n'Bass w aucie to co ma dobry bass HH też :hyhy:
Uwielbiam szalec autem ale jak byla omega to dalo sie driftować (w pol roku 2 komplety opon :)
na forum trafilem z "elki" dzięki podpisowie co mial Ige :)
To by bylo na tyle
PZDR!!!
Dołączona grafika

#46 Golas306team

• Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 29 styczeń 2008 - 15:31

Wiatm wszystkich:)
Trafilem tutaj dziekimkoledze Aracziflo
Na imie mam Adam wiosen 20 jestem z Inowrocławia(woj kuj-pom)
Audio interesilo mnie zawsze od keidy mam prawko (rok) isamochod to zaczalem majstrowac w Peugocei;d
i tak oto trafilem tu i bede sie pytal o porady i rozne takie tam:p
pozdrawiam
Radio: Pioneer Deh P6900IB
Przod: Beda PB 2XL
Tył: Sub Lanzar HRWDC12
Wzmaki: Magnat x-cite 1001
Audio System ADS 1002
Kable zasilajacy-> 50mm2
Sygnal-> Macrom +cos tam na sub^^

Plany :
Zakup PB 2XL , wygluszenie przodu

#47 bigmaxx

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 31 styczeń 2008 - 21:57

Witam :)

juz pare pytan zadawalem ale nie zauwazylem tego temaciku :D sorrki ze sie najpierw nie przywitałem :)

Nazywam sie Kamil, mieszkam w Katowicach... latek to mam juz 24 a Audio czyli dźwiekiem interesowalem sie zawsze, normalnie jak widzialem glosnik to serce mi mocniej bilo :)
W domu z racji różnych przeszkód nie moge miec mocnego Audio... dwie kolumny Altus 110 muszą mi narazie wystarczyc :D
Ale CarAudio to jest to co Tygryski lubią najbardziej :D :)
Brykam Seicento i wlasnie w nim rozwijam swoją pasje :D
Przedemną jeszcze dużo problemów i niewiadomych
i dlatego bede Was, speców pytaniami zasypywał :)

Trafiłem tu dzieki Panu bbartasswlkp który to miał w podpisie na elektrodzie linka do forum :)

Pozdrawiam i pomyślnych dźwięków życze :]
Radio - JVC KD-SH77R
Przód - Seria... Renaul Laguna II
Amp. - brak
Sub - Lanzar MAX12
Amp. - Ground Zero GZTA 2.500tx
Cap - Dietz Silver 1F
Kable - 20mm2

Prace trwają...

#48 kuuudlaty

• Użytkownik
  • 1168 postów

Napisano 20 luty 2008 - 23:34

Ups, ja również nie zauważyłem tamatu :)

Imię - Łukasz, choć zwą mnie kudłaty :rotfl: Lat prawie 22, mieszkam na wsi, okolice Namysłowa.

Audio interesuję się od dłuższego czasu, lecz większe (jak na moją kieszeń) inwaetycje poczyniłem jakieś pół roku temu, czyli wzmak, sub, drugi wzmak, powolna wymiana starego nagłośnienia - radio + 165cm + 10cm. Położenie w kabli, panele mdf były, lecz nadeszła pora na wygłuszenie drzwi i solidniejsze przykręcenie paneli :)

Na forum trafiłem przez wyszukiwarkę, szukałem chyba wtedy danych na temat wzmaka i jakoś to właśnie forum zachęciło mnie, aby założyć konto i tu pozostać :D
Lokalny dealer rabarbaru :)
" M- stx'a załóż "
" R- nie, hajendy zostawię profesjonalistą"

#49 Cinek

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 21 luty 2008 - 00:20

Witam! jestem z warszawy kupiłem vectre nie mam kasy na car audio ale opwolutko coś zakładać będe mam 20 lat i mature w tym roku zdaje :rotfl:

#50 wachcio

• Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 27 luty 2008 - 13:33

Witam

Mam na imię Marcin i mieszkam w małej miejscowości w woj. kujawsko-pomorskim Rypin. Od dwóch lat także w Norwegii we Flekkefjord gdzie pracuję na stoczni jako malarz/piaskarz. Mam 26 lat i od zawsze interesowałem się komputerami (po pierwszej komunii kupiłem pierwszego kompa - C64 - co to za cudo było ). Lubie posłuchać dobrze muzyki i od kąd pracuję za granicą i stać mnie na conieco modernizuję sprzęt grający w moim Vento 1,9 TDI 90KM '94. Na forum trafiłem dzięki Arcziflo. Na swojej stronie http://wachcio.pl/ jest mój wózek i "kilka" zdjęć z pięknego kraju jakim jest Norwegia (chyba, że pada czyli co ok 2 dzień )
VW Vento 1.9 TDI 90KM '94 Audio: wzmacniacze µ-dimension RM V21, Steg K2.02, radio Alpine 9812RB, głośniki Dego SP-650, sub PowerBass ES-12DS-D2 w closed, sygnałówki Stinger Dream, kond. 1F, prąd. 32 mm2

VW Passat 1.9 TD combi 75KM '96 Audio: wzmacniacz µ-dimension RM V41 radio Alpine 9812RB, głośniki Dego PO-650, sub AudioSystem HX 08 SQ w closed, sygnałówki Stinger, prąd. 32 mm2

#51 stasiekx

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 28 luty 2008 - 00:24

Witam

Artur, zwa mnie Staszko, mam 26 lat, mieszkam w zabkach pod wawa. CA interesuje sie dosc dlugo, powoli poszerzam swoja wiedze i zmieniam sprzet na coraz to lepszy

#52 nyny

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 22 marzec 2008 - 12:24

Witka!
Zarejestrowalem sie troche wczesniej ale dopiero dzisiaj sie witam:)
Mam na imie Przemek, interesuje sie car audio, wedkarstwem i komputerami:)

Pozdro
Siakies tam glosniki, wzmak i nawet radio...
...i to wszystko razem gra:)

#53 Owca126

• Użytkownik
  • 456 postów

Napisano 22 marzec 2008 - 14:36

Siemx
Mam na imię Damian nicki łowieca (elektroda) inne fora Owca126 (126 od maluszka :/ )
jako, że znalazłem ten temat to wypadało by coś nabazgrać :/
Mieszkam w Rakownii k/ Murowanej Gośliny ok 25km na północ od Poznania
Z CA zacząłęm niedawno, bo ze 5 lat temu w malcu, teraz śmigam złotym Clio I 1.2 3D
Na forum trafiłem jakieś pół roku temu jak nie wcześniej, klikając w link w podpisie Ige albo Bartasa na elektrodzie(już nie pamiętam).
Coż z racji braku pracy - dotychczas szkoła audio skromnie, ale sie rozwija
Staram sie być ka każdej większej imprezce związanej z tuningiem, CA w promieniu ok 100-150 km od poznania.
w sumie tyle chyba http://localhost/str...tyle_emoticons/default/smile.gif

Pozdrawiam http://localhost/str...tyle_emoticons/default/smile.gif

#54 klari

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 28 marzec 2008 - 17:31

Hej
Mam na imię Grzesiek i jestem z Bytomia. Nick na kazdym forum ten sam
Mam 24lata ,od kilku lat bawie sie autkami ,poczatkowo rodzicow :/ :rotfl: a od 4 lat mam swoj wozek : Opel Corsa B z 94r. Zeby nie bylo ,wszystko co zrobilem zawdzieczam tylko i wylacznie sobie ,nie rodzicom !Chociaz nie moge powiedziec ,poczatkowo niezbyt im sie to podobalo ,gdyz uwazali ,ze wywalam ciezko zarobione pieniadze w bloto,ale teraz ich poglad sie diametrialnie zmienil, samochod odnosi sukcesy ,prezentacje w prasie, za 2miesiace w TV ,takze widza ,ze nie idzie to na marne + duzo wiedzy w tym temacie. W samochodzie wszystko robie sam badz z pomoca kumpli :hyhy: (oprocz malowania z zewnatrz!)
Z car-audio juz sie troche bawilem ,ale nigdy profesjonalnie ,dla wlasnych potrzeb.
Z moja corsa zrobilem juz pare ciekawych rzeczy ,wiec czas i na dobre C-A dlatego tez zarejestrowalem sie tu
Ogolnie sprzet mam juz zaplanowany i napewno pokaze go w odpowiednim dziale.
Oto moje Corsche :) :http://www.polskajaz...Opel/Corsa/3896
Pozdrawiam wszystkich!

#55 MeMpHiS

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 30 marzec 2008 - 12:12

Witam!
Mam na imię Karol, mieszkam w Katowicach i mam 23 lata.
Na codzień pracuje i studiuje zaocznie.
Od trzech lat posiadam własne auto - fiata seicento i pierwsze co w nim zrobiłem to zainstalowałem radio i głosniki w drzwiach.
Obecnie jestem na etapie kończenia całej instalacji w jak narazie ostatecznej wersji, chociaż nie wiem jak dlugo z nią wytrzymam, bo często zmieniają mi sie koncepcje :)
Od muzyki w aucie jestem juz uzalezniony, obecnie na czas konczenia prac wyciągnąłem cale audio i juz nie moge sie doczekać kiedy wszystko poskładam i znowu bede mógł posłuchać muzyki!
Na forum trafiłem dzięki koledze BigMaxX'owi, ktory powiedział mi, ze uzyskam tu odpowiedzi na pare pytań

#56 klari

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 30 marzec 2008 - 17:34

Heheh witaj Memphis :)...
Corsa PORSCHE Edition -...CORSCHE 2.0 16v
http://www.polskajaz...Opel/Corsa/3896

#57 se7en

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 12 kwiecień 2008 - 13:13

Hej jestem seven , jestem tu nowy, nie piję od 2 lat.
dziękuję za uwagę :)

#58 K@mil

• Administrator
  • 3594 postów

Napisano 12 kwiecień 2008 - 17:08

se7en napisał:

nie piję od 2 lat.

HAHHAH
W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi...

#59 karolo986

Sir Lans a Lot

• Użytkownik
  • 873 postów

Napisano 12 kwiecień 2008 - 18:12

K@mil napisał:

HAHHAH
to nic smiesznego :)
"Umrzeć to nie sztuka natomiast sztuką jest żyć. Prawdziwym arcydziełem - żyć i nie zejść na psy..."

Czarne , niskie i szerokie Probe 2,2 TURBO

Hardcore Forever
GSX-R 1100 Oil Cooled :]

Nie chodzę do kościoła , chodzę na siłownie :cool:

#60 Rzeźnik

• Użytkownik
  • 1037 postów

Napisano 26 kwiecień 2008 - 22:55

Witam, Radek lat 19, Łódź, aktualne zajęcie maturka.
CA interesuję się od niedawna, z prostego względu od niedawna mam auto :D pierwsze było Seicento, ale że się juz lekko... rozlatywało to było krótko CA w nim to kaseciak PAJONIER i głosniki SZONY na półce (ekstra efekt http://localhost/str...tyle_emoticons/default/biggrin.gif ). Obecnie E36 1,8 gazownia / hpb150+lanzar.max12/Audison SRX2+PB.L-6C/ (aha w kwestii wyjaśnienia nie chodzę w dresie, nie mam pitbulla, 5kg łańcucha skradzionego z kolei, i nie jestem łysy :) - a mam be em ke)
Inne zainteresowania: paintball, motoryzacja (ogolnie), konsole
Inne zajęcia: angielski korepetycje (trzeba dorabiać)

I tyle. :D Do zobaczenia na zlotach (techniczna LDZ; streetLEGAL:LDZ )

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!