Skocz do zawartości

Przedstaw się wszystkim :)

507 odpowiedzi w tym temacie

#501 art_S

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 01 maj 2012 - 22:13

Czołgiem panowie :)

Mam na imię Artur, pochodzę z Zabrza i przybywam do Was z szeregów VKP ;)
Interesuję się motoryzacją i troszku sportem. CA oczywiście też, ale czytając od kilkunastu dni forum doszedłem do wniosku , że jednak mało wiedziałem. W zasadzie może nie chodzi w tym miejscu o podstawy CA ale bardziej o dobór klocków, ponieważ poczytałem tu o markach o których nie wiedziałem że istnieją nawet ;)

No nic, w każdym bądź razie pacjent do operacji CA jest w postaci VB w kombiku i trza się brać za robotę.
Cosik tam brzęka już, ale częściowo jest to jeszcze seria więc przydałaby się i Wasza pomoc czasami.

Oczywiście czytam forum i staram sobie skompletować listę klocków na podstawie wypowiedzi użytkowników, choć pewnie kiedyś przyjdę po poradę :)

Pozdrawiam i przy okazji życzę udanego weekendu majowego :D

Tymczasem dalej do lektury :rolleyes:

#502 Sarever

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 08 maj 2012 - 11:06

Witajcie :) Nazywam się Szymon mam 17 lat, mieszkam w miejscowości Chełm. W CA bawię się od 2 lat. Znajdziecie mnie jeszcze na elektrodzie :) Jestem w trakcie nauki więc z kasą na sprzęt cienko u mnie :) Ale dzięki temu udowodniłem sobie że niewielkie pieniądze dobrze wydane potrafią dać świetny efekt :)
Pozdrawiam !

#503 Guido

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 13 maj 2012 - 19:35

Cześć :)

Zarejestrowałem się na tym forum, gdyż potrzebuję Waszej pomocy w sprawach Car Audio. Posiadam Forda Mondeo Mk2 w którym chciałbym złożyć jakiś całkiem ciekawy zestaw grający :) Jakieś pojęcie o sprzęcie CA mam ale zawsze warto czytać, czytać i jeszcze raz czytać a przy tym stawać się mądrzejszym :)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

#504 grzesiek7aa14

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 15 maj 2012 - 21:37

Grzesiek, 19 lat, pochodzę z podkarpacie auto to Daewoo Lanos(za parę miesięcy może będzie Mitsubishi Galant słucham polskiego hip hopu, , a przy dobrym humorze to disco polo lub coś zagranicznego miłego dla ucha :D

#505 darus627

• Użytkownik
  • 346 postów

Napisano 15 maj 2012 - 21:40

Wreszcie, po tylu miesiącach Grzesiu się zarejestrował :D
tylko zacznij od tego co ci mówiłem :)
www.strefacaraudio.pl/topic/25471-ibiza-i-by-darek/ takie tam modzenie ;)

#506 sajmonski

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 16 maj 2012 - 18:38

Witam wszystkich.

Powoli zaczynam się do budowy budżetowego zestawu ... ;)

PS. do starych wyjadaczy z forum - pisanie w każdym temacie na forum "poszukaj już było" znacznie utrudnia znalezienie informacji laikowi, bo mimo chęci przejrzenia tego co już zostało wielokrotnie napisane, ciągle trafia na dalsze odsyłacze, które nie mają żadnej wartości - już lepiej wkleić link do tematu...

#507 czaszunia1

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 18 maj 2012 - 20:34

To pora i na mnie a co tam :wink:
Witam wszystkich jestem Tomek rejon kraju ktory zamieszkuje to Lublin.
Autko to Vectra B sedan. System zrobiony w calosci na podzespolach kickera wiec mysle ze nie jest zle, wszystkie wrota tlumione i pradu tez nie zabraknie. Muzyka to generalnie (tu pewnie bedzie zlo od uzytkownikow) Heavy metal rock i wszystko co sie pod tymi gatunkami kryje , aczkolwiek radio i troche roznorakiej nuty nie zaszkodzi :wink2:

#508 darus627

• Użytkownik
  • 346 postów

Napisano 18 maj 2012 - 21:09

Wyświetl postUżytkownik czaszunia1 dnia 18 maj 2012 - 20:34 napisał

tu pewnie bedzie zlo od uzytkownikow
Niby dlaczego? każdy słucha tego co lubi :) (ewentualnie togo co lubią inni :D)
Witamy na forum :)
www.strefacaraudio.pl/topic/25471-ibiza-i-by-darek/ takie tam modzenie ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!