Skocz do zawartości

Passat B5 by SoNiC

• Nie możesz odpowiedzieć
34 odpowiedzi w tym temacie

#21 sonicpl

• Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 23 maj 2011 - 23:57

ehh niedowiarki :O ktorzy mowili ze "nie zagra"

estrada gra, furtki daly sie we znaki tak jak kazy przypuszczal ze napewno bedzie i kazdy wiedzial ale powod podalem. nisko czasem rezonans bywa lecz nie jest o tyle upierdliwy zebym musial ot juz dzisiaj to poprawiac. Z pewnoscia furtki dla F1 trzeba solidnie wygluszyc i gruuubo.

gora i sredniak? hmm robi robote bez dwoch zdan.
podziekowac tylko pozostalo kolegom z forum ktorzy prawili dobre recenzje dla mnie o HX2, mastah trzeba o Tobie wspomniec iz po Twoich namowach pojawil sie Audison i takim cudem czekal rok na polce i pokazal na co go stac, zola utwierdzal mnie w przekonaniu abym go zatrzymal. Bylo warto, polaczenie sie udalo choc wiadomo zawsze moze byc cos lepszego ale kontrola w 1ohm tego glosnika przeszla moje wszelkie oczekiwania.
Ta 15" puka jak nie jedna 10tka, potwierdza to moja koncepcje systemu. Gdy trzeba ma byc dynamiczny z zadziorem, sub uzupelnia tylko leciutko spod pasma. Gdy zapragne odkrecam kurki i mam przy czarnuchu czym cieszyc sie. Idealne ( dla mnie, czyt. jak narazie :) ) polaczenie udalo mi sie skomponowac i jestem w pelni zadowolony z mozliwosci, zaznaczam szczegolnie fakt ze robie to dla siebie i jego charakter jest pewnie inny niz by ktos tutaj preferowal badz choc zblizony.

Emil: Tobie wyjasnilem juz co i jak i dlaczego tak :)

90% dnia sluchalem materialu na wszelkiej masci smaczki
:zakochany:
Ogolnie rzecz biorac dopiero teraz popadlem w manie i ta choroba mnie zaczyna zadziwiac :)
pozdr
a ja sie tam nie znam :) tylko tutaj sprzatam

#22 Hellsin

Hell's kitchen

• Użytkownik
  • 3991 postów

Napisano 24 maj 2011 - 00:01

Wyświetl postUżytkownik sonicpl dnia 23 maj 2011 - 23:57 napisał

Ogolnie rzecz biorac dopiero teraz popadlem w manie i ta choroba mnie zaczyna zadziwiac :)

niestety - będzie coraz gorzej :D
!!! Oldschool rules !!! Kraina ciągłych zmian ... The true power of SQL ;)

#23 stochus

• Użytkownik
  • 1686 postów

Napisano 24 maj 2011 - 16:37

Większość z nas tutaj chora... :D
Jestem ciekaw co ta 15 wyrabia w kombiku !
www.strefacaraudio.pl/topic/14978-audi-a4-b5-stochusa - moja instalka ;)

#24 greg-si

• SCA Team
  • 2146 postów

Napisano 24 maj 2011 - 18:09

Wyświetl postUżytkownik sonicpl dnia 23 maj 2011 - 23:57 napisał

ehh niedowiarki :O ktorzy mowili ze "nie zagra"
Ja nie mówiłem że nie zagra. Kwestia jest tylko taka czy w nowym samochodzie zagra gorzej czy lepiej.

#25 sonicpl

• Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 24 maj 2011 - 19:48

Wiec dzisiaj podjalem swoja decyzje, 15tka wylatuje z auta. Za duzo tego i wyroslem jednak z zabaw basem.
Pojezdzilem z nia troszke, tak jak spodziewalem sie na poczatku totalnie przechodze na SQ.
Bede zamienial to na 10" i postaram sie aby to tez byl HX2.

Sub jest fantastyczny pod wzgledem mozliwosci lecz ta moc przerosla moje oczekiwania :) wracamy na kulturalne SQ.

#26 sonicpl

• Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 31 maj 2011 - 21:12

Wyświetl postUżytkownik luk9753 dnia 23 maj 2011 - 22:31 napisał

Widzę ze pracę ruszyły :cwaniak: niedługo szykuje mi się mała fucha u sąsiadów wiec jak będziecie grzebać to podlecę zobaczyć jak tam postępy :zdrowko:
furacz gra juz na codzien bez subavi mozesz sobie umowic date na next week wstepnie

#27 Banita

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 18:51

Znudzil ci sie sub bo go uzywac nie potrafisz. Przerost formy nad trescia troche.Jestem niemal pewien ze nie brzmi ten twoj zestaw za halo bo ta skrzynia to dudni a nie gra basem :wink:

#28 pologreen

• Użytkownik
  • 603 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 19:16

widze Artur podial prace nad nowym projektem ciekawie sie zapowiada , ciekaw jestem co z tego wyjdzie

Clarion DXZ 945 , Morel Maximo 6.2 + Macrom 42.17 , Hertz ES 200 + Hertz EP 2 , Hifonics HFI-CAP 1000 D 1F

#29 M@riusz

• Użytkownik
  • 1026 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 21:49

Wyświetl postUżytkownik Banita dnia 20 styczeń 2012 - 18:51 napisał

Znudzil ci sie sub bo go uzywac nie potrafisz. Przerost formy nad trescia troche.Jestem niemal pewien ze nie brzmi ten twoj zestaw za halo bo ta skrzynia to dudni a nie gra basem
Widzę trafił nam się kolega który potrafi ocenić granie systemu bez odsłuchania go :wink2: U Green'a w temacie też chyba Focale skrytykowałeś, moze to u ciebie nie grały a u niego grają ? :cisza:

#30 green

• Użytkownik
  • 665 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 21:54

M@riusz U mnie nie ma Mocy tu jest aż nadto :D kolega szuka....ale tylko nabicia sobie postów i innym piany :D
Jednostka: Alpine DVA7996R + PXA-H701/RUX-C701
Przód: Focal Utopia No.7 Active + BRAX X2400/BRAX X1000
Sub: Phase Aliante 10Si + BRAX X1000

#31 hehepack

póki co 146,5 dB

• Użytkownik
  • 5093 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 21:58

sonic , jest już nowa furka ??
Alpine CDA-9833R > DLS UP1C , DLS UP2.5 + Zapco Z50C2 > DLS UP6i + Zapco Studio 500 LE > Cerwin Vega 124 + Harman/Kardon CA1500M
www.strefacaraudio.pl/topic/3907-audi-a3-by-hehepack

#32 sonicpl

• Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 01 marzec 2012 - 17:30

nie ma jeszcze furki nowej ale wymieniam piece w najblizszym czasie na cos ciekawszego.
zakup fury poczeka troche bo wolalbym cos lepszego a nie przesiadac sie z na cos podobnego.
nazbieram gotowke bede sie martwil zakupem ;)

Banita - masz naprawde tendencje do sluchania przez internet chyba, suba nie ma w tym aucie od prawie pol roku i jakos nie placze za nim choc czasami brak tu niskiego basu. System widziales, slyszales ? jezdzisz po ludziach nie wiedzac co komentujesz...

#33 Emil

Czytajka Forumowa :)

• Użytkownik
  • 2900 postów

Napisano 01 marzec 2012 - 22:45

Oooo Sonic Ty żyjesz tyle się nie odzywałeś :P

#34 sonicpl

• Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 03 marzec 2012 - 01:40

a tak dluzszy czas bylem zajety :)

#35 sonicpl

• Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 29 kwiecień 2012 - 03:55

i oto nadeszly zmiany, wyskoczyl X2400 i wskoczyly dwa Stegi, MSK 50tka i 1500tka.
jak sobie poslucham dluzej to wyciagne konkretne wnioski, narazie slysze ze system ma nowe pluca :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!