estrada gra, furtki daly sie we znaki tak jak kazy przypuszczal ze napewno bedzie i kazdy wiedzial ale powod podalem. nisko czasem rezonans bywa lecz nie jest o tyle upierdliwy zebym musial ot juz dzisiaj to poprawiac. Z pewnoscia furtki dla F1 trzeba solidnie wygluszyc i gruuubo.
gora i sredniak? hmm robi robote bez dwoch zdan.
podziekowac tylko pozostalo kolegom z forum ktorzy prawili dobre recenzje dla mnie o HX2, mastah trzeba o Tobie wspomniec iz po Twoich namowach pojawil sie Audison i takim cudem czekal rok na polce i pokazal na co go stac, zola utwierdzal mnie w przekonaniu abym go zatrzymal. Bylo warto, polaczenie sie udalo choc wiadomo zawsze moze byc cos lepszego ale kontrola w 1ohm tego glosnika przeszla moje wszelkie oczekiwania.
Ta 15" puka jak nie jedna 10tka, potwierdza to moja koncepcje systemu. Gdy trzeba ma byc dynamiczny z zadziorem, sub uzupelnia tylko leciutko spod pasma. Gdy zapragne odkrecam kurki i mam przy czarnuchu czym cieszyc sie. Idealne ( dla mnie, czyt. jak narazie
Emil: Tobie wyjasnilem juz co i jak i dlaczego tak
90% dnia sluchalem materialu na wszelkiej masci smaczki
Ogolnie rzecz biorac dopiero teraz popadlem w manie i ta choroba mnie zaczyna zadziwiac
pozdr