Skocz do zawartości

Tapatalk-nowa usługa

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 colt

• Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 11:15

Czy jest możliwość, by na forum dodać usługę Tapatalk? Dzięki temu łatwo i przyjemnie można przeglądać forum z poziomu telefonu z jakimś systemem operacyjnym. Nie wiem, czy inni użytkownicy forum przeglądają je z poziomu tel., ale mi się czasem zdarzy i fajnie by było, gdyby ta usługa została dodana:)
Pozdrawiam.

#2 FUBU

Gąbka się nie pyta o gatunek!

• Użytkownik
  • 3042 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 11:28

przeciez forum ma bardzo wygodna wersje mobilna wiec po kiego grzyba tapatalk? :)
Yippie-ki-yay Motherfucker!

Opel Vectra B | Alpine CDA-9833R | MTX Blue Thunder PRO 75x2+Hertz HT25 | Rockford Fosgate Punch 800.2+Hertz HV165 | Active

#3 colt

• Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 11:43

Żeby było jeszcze wygodniej:) Jak masz tapatalk w tel. to po prostu wbijasz w to i masz dostęp do tego forum i innych, które obsługują tapatalk i masz na nich konto:) Dla mnie to bardzo wygodne i ubolewam, że takich forów (for?) jest mało...

#4 FUBU

• Użytkownik
  • 3042 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 11:48

a co za roznica czy odpalasz tapatalk czy odpalasz chrome/safari/opoere mobile/dolbphina i odpalasz bookmark? oba tyle samo czynnosci :P ja nie widze sensu, wersja mobilna jest bardzo poreczna.

Opel Vectra B | Alpine CDA-9833R | MTX Blue Thunder PRO 75x2+Hertz HT25 | Rockford Fosgate Punch 800.2+Hertz HV165 | Active

#5 colt

• Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 11:55

Eh, ale ja widzę, bo korzystałem z forum przy użyciu przeglądarki i tapatalk (nie z tego oczywiście) stąd taka moje sugestia:)

#6 FUBU

• Użytkownik
  • 3042 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 12:02

zgadnij ile osob tutaj korzysta z forum przy uzyciu telefonu a w tym ile z nich ma androida/ios/wp7/webos i ile z z nich wie o tapatalku

ale w sumie wlaczenie na forum jest darmowe wiec jak K@mil sie kiedys w koncu pojawi na forum to moze to odpalic no niech Ci bedzie ;]

#7 colt

• Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 12:56

Cały czas mówię-to tylko moja propozycja, nikt nic nie straci, a można zyskać.

#8 K@mil

• Administrator
  • 3594 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 16:44

Wyświetl postUżytkownik FUBU dnia 29 kwiecień 2011 - 12:02 napisał

ale w sumie wlaczenie na forum jest darmowe wiec jak K@mil sie kiedys w koncu pojawi na forum to moze to odpalic no niech Ci bedzie ;]
Co to za aluzje?? :)
K@mil zagląda na forum :P

Zagłębię się w temat tej funkcji :)
W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi...

#9 colt

• Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 17:07

Wyświetl postUżytkownik K@mil dnia 29 kwiecień 2011 - 16:44 napisał

Zagłębię się w temat tej funkcji
Jak coś to pisz do mnie:)

#10 waski

Nieobecny

• Użytkownik
  • 4341 postów

Napisano 29 kwiecień 2011 - 19:04

Ja czesto przegladam forum z iPhone'a i nie narzekam na jego wersje mobilna ;) Najczesciej robie to z poziomu aplikacji IPB.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!