Kolejny do czarnej listy!
Napisano 22 luty 2012 - 22:00
Napisano 22 luty 2012 - 22:06
Przód: Focal Utopia No.7 Active + BRAX X2400/BRAX X1000
Sub: Phase Aliante 10Si + BRAX X1000
Napisano 22 luty 2012 - 22:09
Użytkownik green dnia 22 luty 2012 - 21:58 napisał
Napisano 22 luty 2012 - 22:16
Napisano 22 luty 2012 - 22:28
Użytkownik Sinoff dnia 22 luty 2012 - 21:43 napisał
niestety ja jej nie odbierałem, tylko moja małżonka. Wróciłem z pracy, wszystko obadałem, wszystko się zgadza.
Aha mam nawet kopertę od kuriera, gdyby ktoś wysnuwał jakieś wnioski. Z resztą kable wyszły do mnie od Pana Marka Myka,
druty były u tego Pana na lutowaniu wtyków na zlecenie Grześka.
Wynika z tego, że z całym tym splendorem green zbyt wiele wspólnego nie ma.
Wiesz co to takiego wazelina i wybielacz? Pewnie wiesz, ale w obecnej sytuacji to kiepskie połączenie dające kiepski efekt
Słuchaj, ja nie potrzebnie pociągnąłem ten tema aż do tego momentu.
Chciałem przedstawić jasno, jak odbywają się moje transakcje a nie stosunki z Grześkiem w przeciągu dwóch lat.
Wybacz kolego, sorry, nie jesteś moim kolegom, wybacz mi ale słowa takie, jakich użyłeś pozostaw sobie, żonie, teściowej no i temu z kim używacie Gel Play firmu Durex.
Kilka lat tu jestem i nigdy nikomu do pizd..... po palcu nie właziłem.
Zastanów się co piszesz.
See You
Ps. Zamykamy ten temat.
Więcej burków niż mruczków, nikomu to się nie zda na dobre.
Napisano 22 luty 2012 - 22:40
Grzegorz
Przód: Focal Utopia No.7 Active + BRAX X2400/BRAX X1000
Sub: Phase Aliante 10Si + BRAX X1000
Napisano 23 luty 2012 - 01:32
Użytkownik Franciszek dnia 22 luty 2012 - 22:28 napisał
Użytkownik green dnia 22 luty 2012 - 22:40 napisał
Napisano 23 luty 2012 - 02:14
Napisano 23 luty 2012 - 08:02
Przeginka k....... na maxa.
Tyrajcie się ile chcecie ale od rodziny k...... Z DALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 23 luty 2012 - 21:25
Jak będą jakieś konkrety, lub nowe "akcje" (oby nie), to pisać do mnie, lub admiów.
Napisano dziś, 00:47
pisze ten post aby ostrzec innych uzytkownikow przed jakimikolwiek transakcjami z uzytkownikiem green. Grzegorz moze zdobedzie sie na odwage zeby w tym temacie cos napisac bo urwal nam sie kontakt ok 2 tygodnie temu.
do rzeczy, po krotce postaram sie opisac cala sytuacje, jesli beda potrzebne tu na forum jakies szczegoly to chetnie przedstawie.
we wrzesniu ubieglego roku, green pisal ze zalatwi mi zestaw glosnikow rainbow w atrakcyjnej cenie. jak sie nie myle to juz w pazdzierniku mial cala kwote na swoim koncie, wyslal mi fakture na maila. twierdzil ze nie ma tych glosnikow u siebie, musi je zamowic u dystrybutora ale wszystko juz jest ugadane, zgodzilem sie bo bylem wtedy za granica i nie zalezalo mi na czasie. glosniki mial mi wyslac kurierem. niestety do konca roku zawsze cos stawalo na przeszkodzie aby wyslal do mnie towar. pozniej zaczal pisac ze przyjedzie w moje strony wiec przy okazji przywiezie mi glosniki, wiec czekalem. miedzy czasie pisalismy czasem na gg na tematy motoryzacyjne chociazby, jak rowniez car audio, nie zabraklo zdjec jego 'grubych' klockow. niedoczekanie nie dotarl do mnie, powiedzialem zeby wkoncu wyslal te glosniki kurierem bo nigdy sie nie doczekam. kiedy bardziej go przycisnalem okazalo sie iz on nie ma glosnikow u siebie, zamowil w jakiejs hurtowni za granica ale oni nie maja na stanie i czeka.. (miedzy czasie mowil jeszcze ze mial juz dla mnie te glosniki ale znalazl kupca i poszly a ja za to dostane ulepszona wersje z aluminiowa mebrana, po starej cenie). powiedzialem aby im odmowil i zamowil u polskiego dystrybutora, troche to trwalo ale twierdzi ze tak uczynil, lecz nie dostal jeszcze od nich zwrotu kasy ( zza granicy). obiecal zamowic za swoje ale do tego czasu nie dotarly glosniki do mnie a jak wspomnialem wyzej, jakies 2 tygodnie temu urwal nam sie kontakt. z tego co widac chyba nie pozostalo mi nic innego jak udac sie na komende policji w celu zlozenia donosu.
brak mi slow aby to dalej skomentowac, skad biora sie tacy ludzie?? o ile mozna ich nazwac ludzmi..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych