Fakty:
Pacjent:
Mazda Mx5 (NA)
Rok: 1995
Silnik 1,8 16V ~130Hp (pewnie się się już trochę rozbiegło więc około)
CA:
Jest:
Head Unit: Clarion DXZ 958RMC
Przód: Aktywnie Vibe Black Air ( mieszanka Woofery V1 tweeter V2
Piec: Brak ( zmiana koncepcji )
Słupki pod tweetery
Wygłuszenie ( obecnie przymierzam sie do wymiany (powod Dekarka) )
Plan:
Stąd właśnie Tytuł tematu. Autko zamierzam przygotować pod zawody czy się uda się okaże. Oczywiście SQ
Myślę że jednostka Sterująca zostanie. chodź jeśli dorwę Clariona HX-D2 w rozsądnych pieniądzach może się skuszę,
Przod: MP 5.16 lub jeśli się uda 7.16 Tweeter ScanSpeak Neo29 Myślę że to dość rozsądne połączenie ew coś z Palety Vify (liczę na możliwe sugestię )
Sub: Tonsil GDNN 20/120 Explosiv - Kupiłem Nowego czy dobrze zrobiłem nie wiem czas pokaże. Jedno wiem na pewno mam pewien problem ze skrzynią Programy do liczenia sugerują Skrzynię BR (WinISD, BassBox 6 Pro) A mądrzy ludzie którzy konstruowali ten przetwornik sugerują Skrzynię Closed. (co zrobić <myśli>)

Skrzynia Z Kompozytów z racji małej ilości miejsca... ale to już później.
Piece: Przód myślę nad McIntosh`em MC431 ew RF T400-4 tylko ten 2 średnio się nadaje do SQ ;/ w gre jeszcze wchodzą 2x2ch góra Genesis SM100 dół Sinfoni (modelu nie pamietam)
Na sub myślałem nad RF T1500 lub T600-2 ( porady mile widziane )
Wygłuszenie: Cała podłoga 6mm GMSem, Drzwi i bagarek STP Silver
To teraz trochę fotek
Pacjent:

Słupki: Nie kompletna fotorelacja bo to na szybko

Furtki:

Generalnie Dekarka jest bardzo dobrze zrobiona... i wszystko ładnie wygłuszone... ale... Na zawody się nie nadaje.. ;/ (taka moja opinia)
W związku że Materiał na Drzwiach już przypominał gnój w dodatku powypalany Papierosami, boczki zostały obite na nowo oczywiście własnoręcznie.

Progress w budowie skrzyni.
Owy brak miejsca:

I zabieramy się za robotę.

Kilka warstw Tkaniny później

mało na ściankach;/ więc poszła 7 warstwa i schnie ogółem myślę że to wystarczy Tkanina o gradacji 600. ze starych zasobów Kiedy Ojciec robił Karoserie

Teraz Mi się Frezarka spaprała więc nie mogę zrobić pierścienia pod Głośnik... Więc prace stanęły ;/ Sukcesywnie będę wrzucał fotki z prac.