Przez naszą nieuwagę, ostrzeżenia były dożywotnio...
Od dzisiaj utrzymują się 60 dni

Napisano 10 grudzień 2010 - 22:36
Chyba, że wolicie, aby były dożywotnio
![]()
!!! Oldschool rules !!! Kraina ciągłych zmian ... The true power of SQL ;)
" Pamiętaj synu - moja racja jest lepsiejsza niż twejsza "
Napisano 10 grudzień 2010 - 22:57
Chętnie posłucham systemu lepszego niż AMA do 350 złotych na nowych głośnikach z możliwością odkupienia
Odwilż ,odwilż oby wszystko nie popłyneło
Napisano 10 grudzień 2010 - 23:03
Dlaczego ściemniasz? Pytałeś się mnie na SB i Ci napisałem że w którymś z tematów dałeś ogłoszenie o sprzedaży najprawdopodobniej aliante.dla mnie dawanie ostrzeżeń to głupota w obecnej formie. Dostałem warna od jednego z moderatorów i do tej pory nie wyjaśnione jest dlaczego ... jak tak ma być to ja podziękuję ...
Napisano 10 grudzień 2010 - 23:16
Hellsin - "Złamanie 12 punktu regulaminu forum"
Dlaczego ściemniasz? Pytałeś się mnie na SB i Ci napisałem że w którymś z tematów dałeś ogłoszenie o sprzedaży najprawdopodobniej aliante.
Nie wiesz za co ostrzeżenie? To pytaj na bieżąco.
A może mam się każdego pytać: "Słuchaj mogę dać Ci warna?"
Dla mnie żenada...
Napisano 10 grudzień 2010 - 23:28
Napisano 10 grudzień 2010 - 23:38
Napisano 10 grudzień 2010 - 23:45
Ciekawe jak to widziałeś, jeżeli administracja widzi tylko ostrzeżenia innycha to ja dostalem ostrzezenie
W większości przypadków każdy dostaje PW z informacją o warnie oraz za co dostał go...żenadą jest to, że każdy moderator powinien pisać PW do usera za co dostał warn + wskazanie tego posta, a nie za widzi mi się.
Napisano 10 grudzień 2010 - 23:47
Pamiętam jak dziś że była mowa na SB o warnach po jakim czasie się kasują i pytałeś.
Czy trzeba użyć konkretnie słowa 'sprzedam'. Nie. Nawet mało rozgarnięta osoba wyczyta to ze zdania "Zalega u mnie XXX" albo "Też mam XXX i tanio oddam".
Nie pamiętam co wtedy konkretnie napisałeś. Mój błąd że nie sprawdziłem czy wszystkie posty usunięte lądują w koszu. Teraz wiem że wybrałem opcję która wywala post totalnie z bazy. Teraz już tak nie zrobię.
Linku do posta nie możemy wysłać bo jest on wyrzucony czyli nie ma go już w temacie.
Zresztą jak nie widzicie ostrzeżeń innych to inni nie widzą Waszych. Więc nie wiem o co chodzi tym bardziej że teraz warn Wam się ulotni.
W większości przypadków każdy dostaje PW z informacją o warnie oraz za co dostał go...
Użytkownik Hellsin edytował ten post 10 grudzień 2010 - 23:48
Napisano 10 grudzień 2010 - 23:54
A kosz widzicie i możecie tam wejść? Nie wiem co widzicie a czego nie. Bo dać link w który nie wejdziecie z braku dostępu to trochę bez sensu.Użytkownik greg-si dnia 10 grudzień 2010 - 23:38 napisał
Nie pamiętam co wtedy konkretnie napisałeś. Mój błąd że nie sprawdziłem czy wszystkie posty usunięte lądują w koszu. Teraz wiem że wybrałem opcję która wywala post totalnie z bazy. Teraz już tak nie zrobię.
Linku do posta nie możemy wysłać bo jest on wyrzucony czyli nie ma go już w temacie.
ale idzie do kosza - tam są przenoszone OT.
Nie wiem dlaczego nie odpisałem.nie dostałem takowej odpowiedzi do dnia dzisiejszego, ba dodatkowo tak jak pisałem - sam się upomniałem z cyklu : " Leo why ... ? "
Napisano 10 grudzień 2010 - 23:57
A kosz widzicie i możecie tam wejść? Nie wiem co widzicie a czego nie. Bo dać link w który nie wejdziecie z braku dostępu to trochę bez sensu.
Nie wiem dlaczego nie odpisałem.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych