Chciałem poinformować wszystkich Was, że z dniem 1.06.2010 stałem się 10000% posiadaczem domeny strefacaraudio.pl
Tak, wiem wiem, dziwnie to brzmi, bo ja założyłem to forum, ja wymyśliłem nazwę, poświęciłem mega dużo pracy, czasu oraz chęci na rozkręcenie tego, ale niestety moim błędem było rejestrowanie tego wszystkiego na jedną z wrocławskich firm Car Audio..
Cóż za błędy się płaci, tak więc odkupiłem tą domenę. Domena kosztowała mnie jak na moją kieszeń naprawdę sporo.
Znawcy w pozycjonowaniu wiedzą ile taka domena może być warta. Ale nie mówmy o tych smutnych faktach ;-)
Co nas czeka w niedalekiej przyszłości??
Dobre pytanie. Jak już zauważyliście forum powoli zaczęło Nam upadać ze względów technicznych. Skrypt ("silnik") na którym obecnie mamy forum jest troszeczkę niestabilny i może grozić Nam rozwalenie całego forum (baza danych się "wysypie" i lipton).
Dlatego planuję wykupić profesjonalną licencję forum, grafikę oraz serwer.
Prawdopodobnie opartą na silniku:
IP.Board 3.1.0

Jako, ze forum dla mnie i pewnie dla większości z Was (wiem to, ponieważ po ostatniej kilkugodzinnej awarii miałem dużo meili, sms'ów, zapytań na gg z informacją kiedy forum zacznie działać) ma dużą wartość.
Tworzymy tutaj to "coś", co łączy naszą wspólną pasję, zamiłowania, hobby.
Dla pewnych ludzi są ważniejsze rzeczy niż pieniądze oraz chciwość (tekst kierowany do pewnej osoby
Dlatego nie chciałem dopuścić do upadku forum (gdybym nie odkupił domeny, forum upadłoby, ponieważ dotychczasowy serwer nie wyrabia).
Koniec marudzenia o kosztach. Postaram się pokryć to wszystko, z projektem w Audi wystartuję za rok...
Tak więc niebawem będziemy mogli urzędować na nowym, szybkim, stabilnym, odświeżonym, profesjonalnym forum o tematyce Car Audio.
Dodatkowo założenie jest takie, iż po wejściu na stronę www.StrefaCarAudio.pl od razu "odpali" się forum
Tak więc moi drodzy forumowicze w skrócie wyglądają plany.
Co z tego wyjdzie czas pokaże.
Przy okazji chciałbym serdecznie podziękować grupie
oraz
, którzy od godziny 17 cały czas robią porządki w celu odchudzenia bazy danych. Dodatkowo pragnę przeprosić tych, którym usunęliśmy część postów. Niestety sytuacja zmusiła nas do zmniejszenia powierzchni zajmowanej bazy danych. Pozdrawiam!
Wasz administrator!